To je to što me zanima!

Kraj ljubavi?: Tošić je 'otpratio' Jelenu Karleušu s Instagrama

Nogometaš je nakon tog poteza, objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom sestrom u privatnom avionu.  U isto vrijeme Jelena se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom s poznatim plastičnim kirurgom
Vidi originalni članak

Folk pjevačica Jelena Karleuša (40) našla se u još jednom problemu. Naime, njezin suprug, nogometaš Duško Tošić (33) više ju ne prati na društvenim mrežama, točnije na Instagramu. 

Srpski mediji, već mjesecima pišu kako se par razvodi, a ovim potezom, Duško je dao naslutiti kako nije sve idealno u njihovom braku. Ipak, fotografije na kojima pozira s Jelenom još uvijek se nalaze na njegovom profilu. 

Nogometaš je nakon tog poteza, objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom sestrom u privatnom avionu.  U isto vrijeme Jelena se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom sa svjetski poznatim plastičnim kirurgom Bulentom Cihantimurom, poznatijim i kao Doctor B. 

Otkako je prošlog mjeseca Jeleni preminula majka Divna, Duško je bio uz nju u najtežim trenucima. Išao je s njom na pogreb, komemoraciju te ju je tješio dok je plakala. Čak četrdeset dana Jelena nije nastupala po klubovima niti izašla kako bi se zabavila. Vratila se poslovnim obvezama i ponovno je članica žirija u glazbenom showu 'Zvezde Granda'. 

Njezina kolegica Marija Šerifović (34) nazvala ju je lavicom koja će nakon svih nedaća brzo stati na noge. Osim što je dotjerala liniju i smršavila, u showu je ista kao i prije. Smije se, zafrkava i bori za svoje kandidate. Nerijetko i oduševljava gledatelje i pratitelje na društvenim mrežama odjevnim kombinacijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je objavila i fotografiju iz provoda od kojeg je sve do sad apstinirala nakon majčine smrti, a pratitelji su joj govorili kako izgleda bolje nego ikad, prenosi Kuri

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mica trftaljka 21.04.2019.

    Fala bogu da si je se riješio cijelo vrijeme ti ga je stavljala i varala te teraj bre to ca

  • 20.04.2019.

    Bem ti ko ce sad zaspat??? Ufff!!!

  • 20.04.2019.

    ajme jako bitna stvar sto ju vise ne prati na instagramu :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare