To je to što me zanima!

Kraj ljubavi: Nakon 4 godine braka rastaje se Josipa Pavičić

TEŠKO RAZDOBLJE Josipa Pavičić nakon četiri godine braka odlučila je staviti točku na svoj brak s poduzetnikom Nicom Berardinijem. Par ima petogodišnjeg sina Rocca
Vidi originalni članak

Nekoć radijska pa televizijska voditeljica, novinarka, pjevačica i spisateljica Josipa Pavičić (37) nakon četiri godine braka razvodi se od poduzetnika Nica Berardinija.

Majka 16-godišnjeg sina Vite iz dugogodišnje veze s novinarom Markom Cigojem, te 5-godišnjeg Rocca, otkrila je u lipnju 2014. godine da ima karcinom dojke. Nakon operacije, podvrgnula se 2015. godine preventivnoj dvostrukoj mastektomiji, no danas kaže da je to sve iza nje.

- Još pijem terapiju, ali sam optimist i znam da je najgore iza mene rekla je Josipa Koja je početkom godine u Zagrebu otvorila restoran.

Podsjetiom, nakon dugogodišnje veze s novinarom Markom Cigojem, Josipa je započela vezu s Nicom Berardinijem, 2011. dobili su sina Rocca, a vjenčali su se sredinom 2012. u društvu 30-ak najbližih prijatelja u Starogradskoj vijećnici nakon čega su slavlje nastavili u restoranu Galo. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • marionx 29.06.2016.

    nikad mi se nije svidjala... nek pozivi, u anonimnosti..

  • kabrit 28.06.2016.

    zdravlje je najbitnije uz djecu naravno, jebeš svakakve frajere :))) , drži se YO

  • x00x 28.06.2016.

    tko je ona, da joj je razvod u medijima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare