To je to što me zanima!

Kraj serije: Tko će zasjesti na prijestolje Sedam kraljevstva?

Još samo jedan dan dijeli nas od posljednje epizode kultne serije 'Igra prijestolja'. Brojni fanovi s nestrpljenjem čekaju da vide tko će zasjesti na najkrvavije prijestolje svih vremena...
Vidi originalni članak

'Igra prijestolja' bliži se kraju, a ostala je još samo jedna epizoda serije. Mnogi potencijalni 'kandidati' za prijestolje umrli su u prethodnim epizodama pa se smanjio broj likova koji bi mogli zasjesti na najpoželjniji tron.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je bio jedan od izglednijih 'kandidata' za prijestolje, vođa 'vojske mrtvih', poznatiji kao Night King, umro je na kraju treće epizode osme sezone, a ubila ga je Arya Stark

Lik koji je zaslužan za smrt brojnih drugih likova je Cersei Lannister, kojoj su mnogi predviđali prijestolje. Ipak, ona i njen brat Jamie poginuli su na kraju posljednje prikazane epizode, nakon što se na njih urušila utvrda.

Kad se sve zbroji i podijeli, svega nekoliko likova ostalo je u 'igri' za prijestolje: Jon Snow, koji je zapravo Targaryen, zatim njegova teta Daenerys, poznatija kao 'Majka zmajeva', Tyrion Lannister, mnogima omiljeni lik te brat spomenutih Cersei i Jamieja te troje Starkova: Aryia, Sansa i Bran.

Inače, mnogi fanovi su ljutiti nakon pete epizode posljednje sezone. Nije im se dopalo što je 'Majka zmajeva' izgubila razum te spalila cijeli Grudobran, grad u koji je došla kako bi tamo vladala.

Osim toga, gledateljima se ne sviđa način na koji je umrla Cersei, jer smatraju da takav lik zaslužuje 'kreativniju' smrt.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Kis00 20.05.2019.

    Od tako dobre serije napravili su sr... sa ovom zadnjom sezonom. Tu sve mape nestaju... Mozemo ocekivati novu seriju sa istim glumcima. Nakon serije o nastanku setaca i zida...

  • x00x 19.05.2019.

    mene i dalje muci kako su ubili kralja mrtvih? kaj nije po nekoj logici on vec mrtav?

  • jo2hn8ny 19.05.2019.

    Ja sigurno ne budem sjeo na tron, ali bi mogao Tyrion Lannister. Ima sposobnosti da bude pametan vladar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare