To je to što me zanima!

Kraj zavodnika? Nakon što ga otkriju, Milivoj će skočiti s litice

Nakon što Suzana sazna da Ana nosi njegovo dijete, Milivoj odluči počiniti samoubojstvo. Napisao je oproštajno pismo i skočio s 25 metara visoke litice
Vidi originalni članak

Gledatelje RTL-ove serije 'Ruža vjetrova' sljedećeg tjedna pred malim ekranima očekuju brojni dramatični preokreti. Nakon što Suzana sazna da Ana nosi njegovo dijete i da ju je cijelo vrijeme varao s njom, depresivni Milivoj odluči počiniti samoubojstvo. Shrvan zbog toga što je otkrivena njegova tajna napisao je oproštajno pismo i skočio s 25 metara visoke litice.

Nakon što je saznala istinu Suzana je počela razmišljati o osveti. U sljedećim nastavcima saznajte hoće li Srđan saznati za tajnu koju su skrivali njegov otac i žena ili će tek Milivojeva smrt zadovoljiti njezinu glad za osvetom.

Spletkarošica Jelena, osim što se odlučila zabaviti i razdvojiti Marka od Ines, odlučila je i dobro zaraditi. Nives joj je odlučila platiti sav trud jer je oduševljena njezinim potezima.

Dok Ines odlazi na terapije zbog umjetne oplodnje, Jelena sve više vremena provodi s Markom i sinom. To sputava Ines da se opusti i koncentrira na trudnoću i dijete.

Stipe je pak zabrinut za Nives jer se zaljubila u misterioznog Ivana i želi investirati u njegov posao. Nakon što je vidjela Ivana u njezinom društvu Suzana zaključi da više nikome ne može vjerovati.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • polic88 24.03.2012.

    pa nema Nives i blesavog joj necaka nebi ni gledala seriju

  • Dosada_1 23.03.2012.

    Dragi moji novinari zašto takav naslo ja sam mislio da imate priću a imate govno. nemojte navlačiti ljude bezveze i primite se novinarstva

  • bellaUna 23.03.2012.

    Otvorila sam članak da vidim o čemu se radi jer me naslov potpuno zbunio, kadli Ružna jetrva, šta sam drugo mogla očekivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare