To je to što me zanima!

Kralj Charles odlikovao princezu Kate za mnoga postignuća: 'To je znak da je jako poštuje...'

Ovo je važan i dirljiv korak dok princeza vodi borbu s karcinomom. Kate je svoju dijagnozu otkrila u videoporuci na društvenim mrežama. Objasnila je kako su joj rak otkrili nakon operacije abdomena u siječnju
Vidi originalni članak

Princeza Kate Middleton (42) postala je članica reda 'Order of the Companions of Honour', javlja Daily Mail. Izvori kažu da je to simbol 'velikog poštovanja' koje je princeza dobila od kralja Charlesa (75), zbog svog doprinosa umjetnosti, znanosti, medicini i javnoj službi svih ovih godina otkako je dio kraljevske obitelji.

PODIJELILI FOTOGRAFIJU Kate Middleton i princ William čestitali sinu Louisu rođendan

Dodaju kako je ovo prvi put u 100 godina da je članu kraljevske obitelji ukazana ovakva čast.

Ovo je važan i dirljiv korak dok princeza vodi borbu s karcinomom. Kate je svoju dijagnozu otkrila u videoporuci na društvenim mrežama. Objasnila je kako su joj rak otkrili nakon operacije abdomena u siječnju.

- Operacija je bila uspješna, no testovi nakon operacije pokazali su da je bio prisutan rak. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogla započeti liječenje. Ali što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro - rekla je između ostalog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kp 24.04.2024.

    Eeeee toooo nas sve zanima bravo sad mi je srce namjestu.

  • Mali Mislav 24.04.2024.

    Nadam se da to nije utješna nagrada zbog eventualnih problema s liječenjem. Želim joj brzo i potpuno izlječenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare