To je to što me zanima!

Kralj Charles progovorit će za BBC o Harryju? U palači krenula rasprava o mogućem intervjuu

Nakon što je Harry objavio svoje memoare i iznio niz informacija koje su otkrile detalje iz privatnog života obitelji s britanskog dvora, izvori iz palače otkrivaju novi potencijalni razvoj događaja
Vidi originalni članak

Britanski mediji raspravljaju o tome da bi Kralj Charles (74) mogao dati intervju za BBC, nakon objave šokantne biografije princa Harryja (38) i njegove supruge Meghan Markle (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tvrdi se da bi kralj Charles uskoro mogao prekinuti šutnju o princu Harryju, jer su u tijeku pripreme za intervju za BBC, piše The Mirror.

IZOPĆENI Harry i Meghan neće moći na balkon? Objavljeni su detalji krunidbe kralja Charlesa III.

Suradnici palače pregovaraju o tome da nakon dramatičnih izjava sina Harryja, vlastite stavove iznese i sam Kralj osobno.

Netflixov dokumentarac i knjiga 'Spare' dodatno su začinili odnose sina i oca te otkrili nove zanimljive detalje iz obitelji. Nakon izjava Harryja, članovi kraljevske obitelji nisu ništa komentirali. No, Harry je otkrio svašta.

POTVRDILA PALAČA Princeza Eugenie je trudna, sa suprugom očekuje drugo dijete

Prinčeve optužbe uključuju fizičke obračune između njega i brata Williama, svađu između Meghan i Kate oko haljina te nestabilnu vezu prinčeva s Camillom. Sada šefovi BBC-ja žele da Charles snimi emisiju o vlastitom životu i planovima kao novog monarha. Naravno, to bi uključilo i detalje oko krunidbe. 

U palači su i zabrinuti zbog potencijalnog intervjua, no i dalje nije jasno hoće li on progovoriti o temi koja je dodatno pokvarila odnose unutar obitelji.

NE ZNA SE NOVI VLASNIK Za haljinu princeze Diane će iskeširati više od 556.000 eura

- Čak i jedan mali komentar o Harryju i Meghan postao bi svjetska vijest. To bi također moglo potaknuti Harryjev odgovor, koji bi bio nepredvidiv, poput mnogih drugih. Sve je vrlo delikatno - jedan je od insajderskih komentara s dvora.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': POSVAĐALI SE NA PRVOM SPOJU

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Neprikladan 29.01.2023.

    Daj ih otkantaj više!

  • nikolina26 29.01.2023.

    kolonijalisti

  • ludaluda 29.01.2023.

    Ja uopće ne razumijem čemu oni služe??? Apsolutno ničem

Komentiraj...
Vidi sve komentare