Show

Komentari 10

Kralj Charles progovorit će za BBC o Harryju? U palači krenula rasprava o mogućem intervjuu

Kralj Charles progovorit će za BBC o Harryju? U palači krenula rasprava o mogućem intervjuu

Nakon što je Harry objavio svoje memoare i iznio niz informacija koje su otkrile detalje iz privatnog života obitelji s britanskog dvora, izvori iz palače otkrivaju novi potencijalni razvoj događaja

Britanski mediji raspravljaju o tome da bi Kralj Charles (74) mogao dati intervju za BBC, nakon objave šokantne biografije princa Harryja (38) i njegove supruge Meghan Markle (41).

POGLEDAJTE VIDEO:

Tvrdi se da bi kralj Charles uskoro mogao prekinuti šutnju o princu Harryju, jer su u tijeku pripreme za intervju za BBC, piše The Mirror.

Suradnici palače pregovaraju o tome da nakon dramatičnih izjava sina Harryja, vlastite stavove iznese i sam Kralj osobno.

Netflixov dokumentarac i knjiga 'Spare' dodatno su začinili odnose sina i oca te otkrili nove zanimljive detalje iz obitelji. Nakon izjava Harryja, članovi kraljevske obitelji nisu ništa komentirali. No, Harry je otkrio svašta.

Prinčeve optužbe uključuju fizičke obračune između njega i brata Williama, svađu između Meghan i Kate oko haljina te nestabilnu vezu prinčeva s Camillom. Sada šefovi BBC-ja žele da Charles snimi emisiju o vlastitom životu i planovima kao novog monarha. Naravno, to bi uključilo i detalje oko krunidbe. 

Christmas card of Britain's King Charles and Queen Consort Camilla

U palači su i zabrinuti zbog potencijalnog intervjua, no i dalje nije jasno hoće li on progovoriti o temi koja je dodatno pokvarila odnose unutar obitelji.

- Čak i jedan mali komentar o Harryju i Meghan postao bi svjetska vijest. To bi također moglo potaknuti Harryjev odgovor, koji bi bio nepredvidiv, poput mnogih drugih. Sve je vrlo delikatno - jedan je od insajderskih komentara s dvora.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': POSVAĐALI SE NA PRVOM SPOJU

Najčitaniji članci