To je to što me zanima!

Kralj romantičnih komedija nije fan svojih filmova: 'Sve je laž'

Prilikom promocije aktualnog projekta donedavno 'vječni neženja' i 'kralj romantičnih komedija' priznao je kako bi volio snimiti nastavke svojih uspješnih filmova, ali samo kako bi srušio žanr koji ga je proslavio.
Vidi originalni članak

Britanski filmski glumac Hugh Grant (60) na velikim se platnima proslavio ulogama u romantičnim komedijama poput 'Četiri vjenčanja i sprovod', 'Zapravo ljubav', glumio je u oba filma o Bridget Jones, a veliki hit bio je svakako i film 'Ja u ljubav vjerujem', gdje mu je partnerica bila Julia Roberts (53).

- Siguran sam da su moj i Julijin lik prošli kroz najgori mogući razvod koji možete zamisliti, sa skupim i pokvarenim odvjetnicima. Sve moje veze u filmovima ustvari su bila katastrofa, a romantične komedije kao žanr su samo laž - ispričao je Grant u intervjuu za Collider

Grantov posljednji projekt 'The Undoing' je dramska mini-serija s Nicole Kidman, koju publika može pratiti na HBO-ovoj platformi, a prilikom promocije aktualnog projekta donedavno 'vječni neženja' i 'kralj romantičnih komedija' dao je zanimljiv odgovor na pitanje bi li ponovno snimao takve filmove.

NIKAD NIJE KASNO I to se napokon dogodilo: Ženi se 'vječni neženja' Hugh Grant

- Snimao bih rado nastavke svojih uspješnih romantičnih komedija koje bi demistificirale i srušile taj žanr. Pokazati ljudima kako završe ti likovi, mislim da je to briljantna ideja - zaključio je glumac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Krušo Hagur 03.11.2020.

    Pa svi žanrovi su laž osim drama i dokumentarnih

  • DinoAKA ljubiša 03.11.2020.

    Solidan glumac generalno, zabavan je bio u Gentlemen-u i Cloud atlas-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare