To je to što me zanima!

Kraljevi ulice pred odlazak u Beograd pomeli uroke

Kraljevi ulice su se prije puta na Eurosong dodatno naoružali 'svetom manduševačkom vodom' koju je Hadži na licu mjesta nalio u bocu
Vidi originalni članak

Hrvatski predstavnici na Eurosongu u Beogradu Kraljevi ulice & 75 Cents oprostili su se od sugrađana na Trgu bana Jelačića. U šaku su nagrabili kovanice od 75 centi, koje su dali izraditi specijalno za tu prigodu, postrojili se oko Manduševca i uz želje za što bolji plasman na Eurosongu bacili ih u fontanu. Istovremeno, vještica je svojom metlom mlatarala njima iznad glava i tako “pomela” uroke. U Beograd su krenuli 13., a u autobusu kojim idu također ih je 13 pa su se pobojali zle kobi.
- Svatko se nada pobjedi, pa tako i mi. Dat ćemo sve od sebe da Hrvatsku što bolje predstavimo u Beogradu - rekao je Hadži.
Od uroka su se dodatno zaštitili i “svetom manduševačkom vodom”, koju je Hadži na licu mjesta nalio u bocu.
Prve probe u Beogradu imaju već danas u 9 sati ujutro. Potom u četvrtak navečer priređuju veliki party na splavi na Dunavu.
Hrvatske boje pjesmom “Romanca” branit će druge polufinalne večeri, 22. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • god of war 14.05.2008.

    kraljevi čega???dajte ljudi,ovo je najveća bruka što postoji....ni sreća vam tu nepomaže..toliko imamo dobrih,kvalitetnih muški i ženski vokala,da netko nemože pripremit pijesmu samo za euroviziju,i napokon predstavit hrvatku kako treba..a ne ovako,na ovaj način..bruka do kosti.....

  • majski dan 13.05.2008.

    Sretno i dobar provod...

  • Vittela 13.05.2008.

    ma da, kako da necete pobjediti... onaj eurosong ce biti cirkus... jer i ostali kandidati nisu nista puno bolji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare