To je to što me zanima!

Kraljica Camilla postala hit na meču na Wimbledonu: Njezine ekspresije lica sve su nasmijale

Camilla je na meč došla u društvu sestre i dizajnerice Annabel, a svi su zamijetili kraljičine čudne ekspresije lica
Vidi originalni članak

Kraljica Camilla Parker Bowles (75) pojavila se na teniskom meču na Wimbledonu u društvu svoje sestre Annabel Elliot, a iako se čini da je kraljica u početku bila uzbuđena, njezine reakcije u jednom su trenutku pokazivale dosadu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Camillino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je okrunjena, izazvalo je reakcije javnosti, a kako prenosi Express.co.uk, Camilla je pokazala izraz 'gađenja'.

Ipak, neki tvrde da je kraljica samo bila zagledana u meč te da je u tom tenutku zaboravila koje su 'kraljevske manire' ponašanja.

- Ona izgleda potpuno uronjena u meč do točke u kojoj se čini da je zaboravila činjenicu da biti kraljica znači uvijek biti uhvaćen od strane novinara, pogotovo kada ste u kraljevskoj loži na Wimbledonu - rekli su stručnjaci.

KRALJ SE OBRATIO JAVNOSTI Camilla i Charles sa životinjskim maskama odali čast slonovima: Budimo skladni, spasimo planet

Inače, njezina sestra Annabel koja joj je pravila društvo na meču, bavi se uređenjem interijera, a vlasnica je dućana za dizajn i antikvarijate. Godine 2014. proglašena je petom najutjecajnijom dizajnericom interijera u Britaniji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dahvaul 18.07.2023.

    Jedino kaj moram napisati pravi pogodak njezino ime.

  • titin pionir 13.07.2023.

    Alkotest pokazao 2,3 promila Baba pije ko smuk

  • 13.07.2023.

    Nema ruznijeg naroda od engleza!! To zapamtite

Komentiraj...
Vidi sve komentare