To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta i princ Filip bit će sami za Božić i neće ga slaviti

Posljednji puta kada se dogodila ovakva raritetna situacija bilo je prije više od 70 godina. Par je tada bio sam na Malti. Elizabeta je ostavila jednogodišnjeg Charlesa u Velikoj Britaniji te otputovala suprugu
Vidi originalni članak

Najstariji članovi britanske kraljevske obitelji, kraljica Elizabeta II (94) i njezin suprug princ Filip (99), Božić će po prvi puta još od 1949. dočekati sami, bez ikoga od svojih potomaka te blagdanskih ceremonija. Donijeli su tu odluku, dakako, u duhu pandemijskih mjera, prenose britanski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako su Britanci u svoj lockdown krenuli nešto ranije nego mi te očekuju kako će za blagdane imati komotniju situaciju te da druženja neće biti zabranjena, nisu kraljica i princ ništa željeli riskirati, čini se.

SLAVE 73 GODINE LJUBAVI Princ Filip i kraljica Elizabeta su rekordno skupa: Upoznao ju je kao curicu, a rod su u 3. koljenu

Posljednji puta kada se dogodila ova raritetna situacija, iskopali su pedantni povjesničari, bilo je 1949. godine, a par je tada bio sam na Malti. Elizabeta je ostavila jednogodišnjeg Charlesa u Velikoj Britaniji te otputovala na Maltu suprugu, koji je tada služio u mornarici. 

Kraljica je već najavila i kako neće prisustvovati ovogodišnjoj Božićnoj misi, no snaći će se već nekako u privatnoj kapelici svog dvorca Windsor. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sprangija 02.12.2020.

    Oni štuju onog drugog

  • krkanADZ 02.12.2020.

    ka e ovo na prvoj slici voštana figura ili živi čovjek ??

  • savagetyrone 02.12.2020.

    The walking dead

Komentiraj...
Vidi sve komentare