To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta II. služila se raznim trikovima na svečanim događajima, evo najvažnijih

Ako stoji na nekom događaju i druži se s ljudima i razgovara te prebacuje svoju torbicu iz jedne ruke u drugu, 'govori' svom osoblju da bi voljela da netko od njih prekine razgovor, ispričala je kraljevska komentatorica
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta II. koristila se različitim rekvizitima kako bi poslala signale svojim pomoćnicima na svečanim događajima. Najvažniji predmet bila je torbica. Kada bi je premjestila u drugu ruku, to je bio znak da želi otići s događaja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Navodno, ako stoji na nekom događaju i druži se s ljudima i razgovara te prebacuje svoju torbicu iz jedne ruke u drugu, 'govori' svom osoblju da bi voljela da netko od njih prekine razgovor - ispričala je kraljevska komentatorica Kristen Meinzer.

Koristila se i ružem kako bi iskazala svoje želje. Njezina tajna otkrivena je u posebnoj epizodi Antiques Roadshowa koja je bila posvećena slavljenju kraljičine vladavine i njezinog dugog života.

POVUKLA SE NA SELO Odbjegla princeza nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, odala počast kraljici Elizabeti II.

- U torbici, koju je držala pored sebe, uvijek je bio ruž koji bi nanijela bez ogledala. Time je signalizirala dvorskim damama da želi ići - rekao je Ian Scott Hunter, koji je s kraljicom radio osam godina.

Kraljica je navodno slične pokrete koristila i za svečane večere. Tada bi torbicu stavila na stol, što je značilo petominutno upozorenje da želi otići. Ako ju je pak stavila na pod, to je bila poruka osoblju da želi odmah otići.

POGLEDAJTE VIDEO: ENGLEZI O KRALJICI

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.09.2022.

    Kad joj se sralo , taknula je lijevo uho desnom rukom . Ako je bila baš frka da se ne usere onda desnom rukom desno uho dva puta

  • birtijasport 21.09.2022.

    Ok

  • Bree1977 21.09.2022.

    što još nije gotovo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare