To je to što me zanima!

Kraljičin najmlađi unuk (14) hrabro je stajao uz Williama i Harryja na bdjenju za baku

Jamesova titula je vikont Severn, a radi se o jednoj od pomoćnih titula njegova oca Edwarda. Ta odluka je navodno dio nade njegovih roditelja da će njihova djeca imati što normalnije djetinjstvo
Vidi originalni članak

Najmlađi kraljičin unuk James (14), vikont od Severna, mlađi je sin princa Edwarda (58) i Sophie Wessex (57), a u subotu navečer se hrabro pridružio svojoj starijoj sestri Lady Louise Windsor (18) i njegovim rođacima princu Williamu (40) i princu Harryju (38) te ostaloj unčati kraljice u dirljivom bdjenju oko lijesa pokojne bake.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zajedno s Peterom Phillipsom, Zarom Tindall, princezom Beatrice i princezom Eugenie, James je u formaciji ušetao u Westminstersku opatiju i stao uz lijes svoje bake Elizabete II.. Pognuo je glavu kad se smjestio između Petera i Eugenie.

Njegovi su ga roditelji promatrali tijekom bdjenja, a mama Sophie bila je uplakana dok je ponosno promatrala svoje dvoje djece kako provode emocionalno bdjenje.

IMALI SU NJEN PEČAT Što će se dogoditi s omiljenim brendovima kraljice Elizabete? O svemu će odlučiti kralj Charles

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, James je imao nekoliko istaknutih nastupa, kao što su igre Commonwealtha i proslava Kraljičinog platinastog jubileja.

Rođen je u prosincu 2007., a njegovo puno ime je James Alexander Philip Theo, sa srednjim imenom Philip koje mu je dano u čast njegovom pokojnom djedu princu Philipu. U trenutku rođenja bio je osmi u redu za prijestolje, iako je sada pao na 14. mjesto.

Kada su se njegovi roditelji Edward i Sophie vjenčali u kapelici St. George's u Windsoru 1999. godine, dobili su titule grofa i grofice od Wessexa. U to je vrijeme Buckinghamska palača također je objavila da nijedno od njihove buduće djece neće nositi titulu princa ili princeze jer su se tako dogovorili s kraljicom, piše Mirror. To znači da su James i njegova starija sestra Louise titulirani kao djeca grofa.

Jamesova titula je vikont Severn, a radi se o jednoj od pomoćnih titula njegova oca Edwarda. Ta odluka je navodno dio nade njegovih roditelja da će njihova djeca imati što normalnije djetinjstvo.

I James i sestra Louise često su opisivani kao jedni od kraljičinih omiljenih unučadi i imali su blizak odnos s njom. Svako ljeto provodili bi vrijeme sa svojom bakom na njezinom imanju u Balmoralu, gdje je James navodno 'prilično dobar u prevrtanju hamburgera' tijekom obiteljskih roštilja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 18.09.2022.

    Hrabar mali. Nema prigovora😅

  • KusNjega 18.09.2022.

    Joj, koja hrabrost samo treba za stajati sat vremena!!! A baku je više viđao na teveu nego se družio s njom!

  • Željeno korisničko ime! 18.09.2022.

    jos jedan neradnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare