To je to što me zanima!

Kraljičin unuk potvrdio razvod: 'Tužno, ali to je bolje za djecu'

Peter je mislio da je sretno oženjen i da ima savršenu obitelj, ali sada je u šoku. Autumn je divna supruga i majka, vrlo je inteligenta žena, ali je neko vrijeme prijateljima govorila kako postoje problemi, rekao je izvor
Vidi originalni članak

Unuk kraljice Elizabete (93), Peter Phillips (42), rastaje se od supruge Autumn (41). Šuškanja su počela početkom tjedna, a par je sada navode potvrdio, piše Telegraph. Kažu kako je to najbolje rješenje zbog njihovo dvoje djece, Savannah (9) i Islu (7) te kako bi dalje mogli ostati u dobrim odnosima. Kraljica je zbog novonastale situacije navodno jako uzrujana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon višemjesečnih rasprava par je donio odluku. Prioritet će im biti briga o kćerima. 

- Obitelj se nastoji prilagoditi promjenama. Peter je mislio da je sretno oženjen i da ima savršenu obitelj, ali sada je u šoku. Autumn je divna supruga i majka, vrlo je inteligenta žena, ali je neko vrijeme prijateljima govorila kako postoje problemi. Ovo je zaista posljednje što kraljici treba nakon svih nevolja. Ima osjećaj da se kraljevska obitelj pomalo raspada - rekao je izvor blizak paru.

Jedan od njihovih prijatelja tvrdi kako će Peter i Autumn slijediti Meghan (38) i Harryja (35) i otići u Kanadu. Kad se razvedu, Peter će biti prvi od kraljičinih unuka koji je to učinio.

KRAH BRAKA PETERA PHILIPSA Kraljica Elizabeta je uzrujana: Razvodi se njen omiljeni unuk?

Izvori bliski obitelj tvrde kako je njihov brak nekoliko godina prolazio kroz krizu, ali i kako razlog prekida nije treća osoba. Par je bio u braku punih 12 godina. Peter i Autumn upoznali su se 2003. U to vrijeme, ona nije znala kako je Peter kraljičin unuk. Autumn je tada radila kao hostesa.

Inače, Peter i Autumn ne primaju novac poreznih obveznika u Velikoj Britaniji, rade i nemaju kraljevske titule. Bila je to odluka princeze Anne koja je svog sina i svoju kćer Zaru odlučila držati dalje od svega pa im nije dala kraljevske titule.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dokurčilomi 11.02.2020.

    Ne želim nikome nesreću ali volio bih da baba doživi raspad VB.

  • ivek_988 11.02.2020.

    Šok i vjeverica

  • black_cat 11.02.2020.

    Konačno slobodan aristokrat na tržištu. U napad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare