To je to što me zanima!

Kraljičin vojnik: Horvat Čagalj dobio ulogu u 'Igri prijestolja'

Prije mjesec dana pozvan sam na casting. Mogao sam birati između uloge roba ili Neokaljanog. Za ulogu roba tražili su da se ošišam, ali to sam odbio, kaže Horvat
Vidi originalni članak

U Dubrovniku se snima četvrta sezona HBO-ove serije “Igra prijestolja”, a bivši BB-ovac Horvat Čagalj (36) postao je jedan od Neokaljanih, odnosno Khaleesinih vojnika.

- Prije mjesec dana pozvan sam na casting. Mogao sam birati između uloge roba ili Neokaljanog. Za ulogu roba tražili su da se ošišam na kratko, ali to sam odbio - objašnjava Horvat Čagalj kako je postao jedan od najboljih vojnika.

- Cijeli prošli tjedan imali smo vježbe u vojnom kampu od sedam ujutro do šest navečer. Britanski vojnik s nama je uvježbavao koreografiju, okrete i marširanje - kaže Horvat koji se jako ponosi zato što će igrati u omiljenoj seriji.

- Snimanja su naporna jer traju cijele dane, ali je zanimljivo. Susreli smo sve glavne glumce. Baš je lijepo vidjeti kako se radi visokobudžetna produkcija. Sve u svemu, super iskustvo - oduševljeno kaže Čagalj.

Za statiranje, koje se plaća 200 kuna po danu, prijavilo se nekoliko stotina ljudi. Televizijska produkcija koja u Hrvatskoj potroši 32 milijuna kuna po sezoni, četvrtu će sezonu, osim u Dubrovniku, snimati i u Splitu te okolici.  

Ekipa iz serije 'Igra prijestolja' tulumarila u gay klubu do jutra

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 26.09.2013.

    Margina margine.

  • mama2misa 25.09.2013.

    On mi je strašno simpa još od big brothera,jedini nije glumatao i bio je ono šta je...želim mu sreću...

  • 25.09.2013.

    nije on nikakav simpatični dečko nego klipan od 36 godina koji bi trebao biti sposoban imati i uzdržavati ženu i troje djece u pubertetu. Ovaj infantilni lik živi od 200 kuna honorara pa puta 10-tak dana i to je sve što je napravio ove godine?!?! Jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare