To je to što me zanima!

Kraljičina odluka: Princ Andrew neće biti izbačen iz Windsora

Zbog raznih skandala koje je priredio Kraljevskoj obitelji bilo je upitno što će biti s princem Andrewom nakon smrti kraljice. Ali, mama kao mama, kraljica se prije smrti pobrinula za svojeg omiljenog sina
Vidi originalni članak

Kad je kralj Charles IIIshvatio da će uskoro doći njegovo vrijeme vladavine, vjerojatno je razmišljao o opciji da princa Andrewa potpuno isključi iz kraljevske obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, njegova pokojna majka imala je planove za princa i nakon smrti. Omiljeni sin kraljice Elizabete II neće morati napustiti svoj dom u Windsor's Royal Lodge. Tamo će ostati i bivša supruga Sarah Ferguson, ali i njihova djeca.

Ovo je ljetnikovac koji datira iz 17. stoljeća i nekad je bio dom kraljice majke, koja je bila majka kraljice Elizabete II. Također, kraljica je princu Andrewu ostavila i poprilično bogatstvo.

Kraljevska loža zapravo je iznajmljena princu Andrewu nakon smrti kraljice majke, zajedno s glavnom kućom. Ovaj najam također je uključivao Gardener's Cottage, Chapel Lodge, šest Lodge Cottages, smještaj za policijsko osiguranje i impresivnih 40 hektara zemlje.

 

Renoviranje je bio trošak koji je princ Andrew sam morao platiti, a renovacija ga je koštala oko 9 milijuna eura.

S obzirom na to da je budućnost princa Andrewa osigurana oporukom kraljice Elizabete II., kralj Charles III nema ovlasti potjerati ga iz kraljevske lože u Windsoru. 

NAGOVARAO KRALJICU Princ Andrew nije želio da brat Charles postane kralj: 'Htio je da tu ulogu preuzme William'

Ono što će navodno učiniti jest oduzeti titule prinčevim kćerima i degradirati ih u dame. Ali neće moći dirati nasljedstvo koje je ostavila pokojna kraljica jer kralj Charles III za to nema ovlasti piše Marca.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vrdoo 16.10.2022.

    pedo

  • vrdoo 16.10.2022.

    pedofil i zlostavljač

  • Medo1314 16.10.2022.

    Kod njih vlada 👹

Komentiraj...
Vidi sve komentare