To je to što me zanima!

'Kramer' u javnosti nakon dugo vremena: Prepoznajete li ga?

Posljednjih godina Richards se rijetko pojavljivao u javnosti, a fotografi su ga 'ulovili' u Los Angelesu. Novi Michaelov imidž uključuje sijedu dugu bradu, a glumac se prikrio i šiltericom te zaštitnom maskom.
Vidi originalni članak

Glumac i komičar Michael Richards (70) proslavio se 90-ih ulogom luckastog Cosma Kramera u jednom od najpopularnijih sitcoma svih vremena, kultnom Seinfeldu. 

Uloga je to koja mu je u potpunosti obilježila karijeru, a nakon završetka snimanja okušao se i u vlastitom projektu, no The Michael Richards Show je neslavno završio nakon manje od jedne sezone. Najugodnije se osjećao u stand-up komediji, kojoj se uvijek vraćao.

Posljednjih godina Richards se rijetko pojavljivao u javnosti, a za vrijeme pandemije fotografi su ga 'ulovili' u Los Angelesu. Novi Michaelov imidž uključuje sijedu dugu bradu, a glumac se prikrio i šiltericom te zaštitnom maskom. 

Show Cosmo Kramer izgubio je živce i pretukao fotografa?

Da nije baš ljubitelj evenata i fotografiranja na ulici Richards je dao naslutiti još prije desetak godina kad je optužen je da je fizički nasrnuo na fotografa i istukao ga. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • citoo 18.11.2020.

    Dan,danas pogledam barem jednu epizodu na Youtube navecer od Seinfeld-a.☺️

  • martinacobra11 03.07.2020.

    covjek super izgleda za svoje godine

  • brinjak 03.07.2020.

    Najbolja serija ,a Kramer je vrh vrhova !

Komentiraj...
Vidi sve komentare