To je to što me zanima!

Krankšvester i Vojko 'napunili' su Stari grad na Špancirfestu

Špancirfest ima više pozornica, pa su jučer osim Krankšvestera i Vojka V nastupile The Frajle na pozornici kod Vile Bedeković. To je jedina pozornica gdje se naplaćuju koncerti na ovogodišnjem Špancirfestu
Vidi originalni članak

Nakon što je na prvoj večeri Špancirfesta, između ostalog, nastupio Božo Vrećo, jučer je Stari grad u Varaždinu zagrijao Krankšvester, a potom i Vojko V (34). 

Krankšvester je rekao da neće snimati više albume, prenosi Varaždinski.rtl.hr, već samo singlove. Tako su u subotu navečer pred brojnom publikom pjevali njihov novi hit 'Slava', ali i druge pjesme poput 'Gaber'.

Oni su publiku rasplesali za nadolazeći koncert na Starom gradu. Poslije Krankšvestera nastupio je Vojko V. On je započeo solo karijeru nakon što je napustio Dječake i Kišu metaka.

Špancirfest ima više pozornica, pa su jučer osim Krankšvestera i Vojka V nastupile The Frajle na pozornici kod Vile Bedeković. To je jedina pozornica gdje se naplaćuju koncerti na ovogodišnjem Špancirfestu te su sve ulaznice bile rasprodane. 

U kvart oni stvorenoj za mlade nastupio je High 5 te su pjevali hitove poput 'Mama napokon sam uspio', 'Otrova u čaj', 'Jackie Chan' i mnoge druge.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sit_lazi 25.08.2019.

    Ne mogu vjerovat da ste u isti clanak stavili komercijalnog foliranta kao sto je vojko s carevima iz kranksvestera.

  • 25.08.2019.

    Ne može.Jel ima neki normalan pjevač ili grupa?Parodičari i sarkastičar i ironičar.

  • mefki@penis 25.08.2019.

    Svaka čast odlični izvođači, svake godine se sve vise potrudite

Komentiraj...
Vidi sve komentare