To je to što me zanima!

Kreću izbacivanja cura: Hakija ima ljubavni ugriz, Ines virozu

Dušan je sa svakom svojom djevojkom odlučio provesti trenutak nasamo kako bi iskreno porazgovarali, a neće mu dugo trebati da ponovno iskreno prizna svoje osjećaje, dok je Josip to učinio bez problema
Vidi originalni članak

Dok se Ines bori s virozom, Hakija će Marijanu i Nikolinu povesti u šetnju kako bi im pokazao mjesto gdje se prvi put poljubio, no one to neće prihvatiti onako kako je očekivao.

Posebno raspoložena za raspravu bit će Nikolina kad na njegovu vratu ugleda nešto slično ljubavnom ugrizu.

Josip će svoje djevojke povesti na konjičke utrke, a pritom će dati sve od sebe da bude što bliže Gabrieli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dušan je sa svakom svojom djevojkom odlučio provesti trenutak nasamo kako bi iskreno porazgovarali, a neće mu dugo trebati da ponovno iskreno prizna svoje osjećaje. Za kraj uzbudljivog dana, Miru, Valtera i Dušana čeka najteža odluka dosad - jednu djevojku morat će izbaciti!

Da prizna svoje osjećaje, nije dugo trebalo ni farmeru Josipu Tratnjaku, koji je u sinoćnjoj epizodu svojoj 'Zlatnoj djevojci' Gabrieli Kamenečki izjavio ljubav.

- Kada mi je Josip u kočiji izjavio ljubav, mislim da sam doživjela blagi šok pa me to ponukalo da se nasmijem i da prihvatim kako se u njemu krije toplina - komentirala je Gabi za RTL TV.

GLEDATELJI ZGROŽENI Josipa golišavog u deki izbacile iz kuće: 'Pogledaj se, slabić si'

Dodala je kako je za njega možda normalno da tako naglo izjavljuje ljubav, jer svi imamo svoju osobnost i navike ponašanja. Na pitanje što ju je privuklo na Josipu, Gabi je priznala da je to, prije svega, bila njegova hrabrost.

- Privukla me njegova hrabrost da se prijavi u emisiju, i ta slatka neiskvarenost, kao i odjeća koja me naprosto dozivala da je malo prekrojim, što na kraju ipak nisam stigla' - rekla je Gabriela koja u slobodno vrijeme šiva.

No, kako to biva, svaka medalja ima dvije strane.

- Kasnije me odbio taj njegov osjećaj nesigurnosti u sebe, nezrelo ponašanje, a i to što nemamo nimalo sličan pogled na život i svijet, mi smo dva različita svijeta. Ne pričam sad o razlici života na selu i gradu, nego općenito o ljudskim vrijednostima i stajalištima - otkriva te dodaje da ga za ništa ne krivi.

LJUBAV JE NA SELU Pala pusa između Ivanke (43) i Josipa (20): Htjela je mlađeg

- I opet, ne krivim ga jer mu je život takav kakav je. Njemu samo treba prava ljubav! - zaključila je Gabriela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vidum 27.02.2020.

    Neće ovdje korona.

  • Judita👥 27.02.2020.

    Možda Valter ovu zoricu izbaci 🤗

  • BabaYaga 27.02.2020.

    Molim Boga da Bahru ne izbace 🙏😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare