Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
110 komentara

Josipa golišavog u deki izbacile iz kuće: 'Pogledaj se, slabić si'

Čini se kako se mladom farmeru taj igrokaz nije svidio. 'Tako neće zavrijediti moju ljubav. Nisu normalne. To nije ok jer su u mojoj kući i izbacile su me van. Iskreno, išao sam spavati dolje da se ne posvađamo', rekao je Josip

Foto: RTL
110 komentara

Pomoćni kuhar Josip Tratnjak (21) ugostio je na svom imanju u Brdu Cirkvenskom u Koprivničko-križevačkoj županiji djevojke Ivanku Milutinović (43), Gabrielu Kamenečki (22) i Teu Hriberski (20).

No čini se kako kod njih ne ide baš sve po planu farmera...

POGLEDAJTE VIDEO:

Natjecateljice reality showa 'Ljubav je na selu' odlučile su se udružiti i napraviti spačku mladom farmeru. Gabriela nije htjela sudjelovati u tome, jer kako tvrdi, bilo joj je smiješno samo prve dvije minute. 

Foto: RTL

Josip je krenuo do kupaonice, a Tea i Ivanka počele su ga provocirati. 

- Pogledaj se kako si slab, slabić. Ti si mršav. Tako ne izgleda pravi muškarac. Definitivno tako ne izgleda - rekla mu je Tea. Dodala je da se na njihove provokacije farmer ne opire. 

Foto: RTL

- Daj se skini do gola. Barem da dupe okreneš. Ajde malo twerkaj, tresi guzom - derale su se djevojke za njim dok je išao u kupaonicu. Tea je rekla kako u Josipu vidi 'slabost' pa im je to prilika da ga zezaju. 

Foto: RTL

- Nisi jak. Ja sam jača od tebe. Mi smo jače od tebe, hajde Ivanka, izguraj ga. Misliš da si jači protiv dvije žene? Zdrobit ćemo te tu, pojest ćemo te - rekla je Tea. Zatim ga je napala da je dijete jer, kako kaže, gleda crtić Garfielda. Tea i Ivanka odlučile su ga zatim, kako kažu, deložirati iz kuće. 

Foto: RTL

Josipa su ulovile s dekom i iznijele ga van ispred vrata kuće.

Foto: RTL

- Ne opiri se, bit će ti teže. On je jedva čekao da ga diramo. Mi smo prejake za njega, plakat će se - govorile su. 

Foto: RTL

No čini se kako se mladom farmeru taj igrokaz nije svidio.

ZABAVA KOD FARMERA (21) Gledatelji ogorčeni: Josipa su skidale, samo se sprdaju s njim

- Tako neće zavrijediti moju ljubav. Nisu normalne. To nije ok jer su u mojoj kući i izbacile su me van. Iskreno, išao sam spavati dolje da se ne posvađamo - rekao je Josip. 

Foto: RTL

Mnogi gledatelji zgroženi su takvim ponašanjem djevojaka i pišu po društvenim mrežama - što bi bilo da je obrnuto, da se muškarac tako ponaša prema njima. 

Foto: RTL

Naši partneri pišu
Message