To je to što me zanima!

'Krenimo!': Katarina iz 'Života na vagi' objavila je Fejs izazov

IMA NOVI CILJ U finalu je izgubila od Krole za samo 0,1% tjelesne mase. Ukupno je skinula čak 47,7 kg i tako je sa 137 došla na samo 89,3 kile
Vidi originalni članak

Katarina Rožanković bila je 'tajna finalistica' emisije 'Život na vagi', zbog toga što se, nakon što je izašla iz showa, prema riječima produkcije, najviše trudila i pokazala najbolje rezultate na vagi, 

Izgubila je u finalu za samo 0,1% manje tjelesne mase od Krole, no to je nije zasmetalo, Bla je sretna je što je skinula sveukupno čak 47,7 kilograma i tako je sa 137, koliko je imala kada se prijavila u show, došla na samo 89,3 kile. 

Simpatična Katarina još uvijek 'rad' na svojoj liniji, a sada je s prijateljima an društvenim mrežama podijelila jedan vrlo zanimljiv izazov.

- Ono kada mi moja mama iz ormara izvuče hlače koje sam nosila u petom ili šestom razredu osnovne škole prije XY godina. Obožavala sam ove hlače i stalno ih nosila. Jučer sam ih probala i sama sebi zadala zadatak da cu ih zakopčati do svojega rođendana koji je 25.7. Znači imam dva mjeseca. Ako želite sa mnom izvucite neke svoje stvari koje vam je želja obući, poslikajte se i krenimo. Ja se neću vagati niti mjeriti, baza su mi samo moje hlače. KRENIMO - stoji u opisu fotografije koje je objavila na Facebooku, a ako je suditi prema komentarima, podrške joj definitivno neće nedostajati.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Splicanka'92 31.05.2017.

    Cestitam i zelim Vam svu srecu u daljnjem postizanju ciljeva, rusenju predsrasuda i neka Vam put prema tome bude uspjesan i ispunjen pozitivnom energijom!

  • malamalić 31.05.2017.

    Bravo Katarina, samo tako nastavi!

  • vilim 31.05.2017.

    Volio bih vidjeti neka se pokaže u gaćicama prije i nakon skidanja kilaže. Sada je sigurno njenom partneru znatno lakši pristup vagini prilikom snošaja tako da ga sada može umočiti u položaju kada ona leži raširenih nogu a on je iznad nje. Čitateljstvo bi zasigurno zanimalo da se javi Katarina i kaže kako sada to kod nje funkcionira !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare