To je to što me zanima!

Krici i uzdasi u BB-u: Marijana i Nemeš se seksali u tuš kabini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Marijana i Nemeš poseksali su se u raspadnutoj tuš kabini, piše srpski portal bezzabrane.com. Na repertoaru su ovoga puta bile dvije poze, sprijeda i odostraga
Vidi originalni članak

Nakon što im je Brandon rekao da se tijekom njihova seksa jako trese autobus i da zbog toga ukućani ne mogu spavati, Marijana i Nemeš pronašli su rješenje i poseksali se u raspadnutoj tuš kabini na otpadu. S obzirom da na kabini nedostaje jedan dio vrata Nemeš je uzeo ogrtač i prebacio ga preko šipke kako bi ih sakrio od kamera. Ovoga puta na repertoaru su bile dvije poze, sprijeda i odostraga, a ljubavnicima se jako svidjela promjena ambijenta što se moglo zaključiti po njihovim kricima i uzdasima, piše srpski portal www.bezzabrane.com. Produkcija je video emitirala u necenzuriranoj emisiji Velikog Brata. Ispod njega su stavili broj 24. aludirajući da je to 24. put da su se Nemeš i Marijana javno poseksali pred kamerama, cijelom bivšom Jugoslavijom i šire.

Ovdje pročitajte izvorni članak

Idi na 24sata

Komentari 349

  • gugi1981pfc 20.06.2011.

    jel se moze socijalna sluzba oglasiti u vezi ove zene

  • facinjo 20.06.2011.

    bože,nemogu virovat kako je glupa ova Marijana,pa ljudi ona nije u stanju složit jednu suvislu rečenicu.Marijana molim te ne otvaraj usta doslovno sramotiš dalmaciju.otvaraj ih samo dok radiš felacijo kad već to radiš.Sramota a imaš malo dite i bidnog muža.Sve najgore o njoj.

  • bili tić 20.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare