To je to što me zanima!

Krijumčarka Maz Kanata vraća se u osmi dio 'Ratova zvijezda'

Vanzemaljska krijumčarka Maz Kanata, ipak je preživjela napad na svoju utvrdu. Nove informacije o simpatičnoj vanzemaljki stižu ravno iz usta redatelja osmog dijela sage
Vidi originalni članak

Lupita Nyong'o, glumica koja je odglumila ulogu krijumčarke Maz Kanata, opet je angažirana za tu ulogu u 'Ratovima zvijezda: Epizoda VIII'.

Ove novosti potvrdio je izravno Rian Johnson, redatelj i glavni scenarist nadolazeće osme epizode najpopularnije znanstveno fantastične sage u galaksiji. Naime, Johnson je jučer na svojem Tumblr profilu objavio sliku koja izgleda kao da je snimljena na tzv. 'motion capture setu' novog filma iz  serijala 'Ratova zvijezda'.

http://rcjohnso.tumblr.com/post/142244762595

Drugim riječima, čini se da je ova, na Silu osjetljiva izvanzemaljska krijumčarka, ipak preživjela napad na svoju utvrdu. Napadu na Maz Kanatu svjedočili smo u 'Sila se budi' te ćemo ju opet gledati na velikom platnu 15. prosinca 2017. godine, kada sljedeći film stiže u kina.

http://rcjohnso.tumblr.com/post/140845667440/cinematographer-steve-yedlin-hard-to-believe

Inače, Neal Scanlan, koji je vodio tzv. odjel za kreature na setu sedme epizode serijala, je nedavno za IGN izjavio kako je Maz Kanata bila 'daleko najizazovniji fiktivni lik za napraviti u cijelome filmu', dodavši kako se njezin dizajn značajno mijenjao čak i u ranim fazama postprodukcije.

Izvor: Adria.ign.com

Idi na 24sata

Komentari 2

  • guslacica 06.04.2016.

    Ajme vidi ga, isti moj guslač! Da nije brat blizanac? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare