To je to što me zanima!

Kriminal budućnosti: Samo će pravi specijalci moći preživjeti

Sektor 9 zadužen je za najopasnije kriminalce, za pravi ološ za kojeg vam treba najefikasnije i najmodernije naoružanje. No ponekad niti takav 'alat' neće biti dovoljan
Vidi originalni članak

Kada jednog dana u kriminalnu 'igru' uđu i najnoviji tehnološki uređaji, sile reda i zakona morat će se poboljšati višestruko. Jer protivnici koji će stajati nasuprot policije, imat će groznu prednost.

2029. godina je i mnogi su ljudi postali kiborzi zamijenivši neke svoje dijelove tijela umjetnim implantatima. No mozak se ne može zamijeniti jer on predstavlja 'duha' tj. ljudski identitet koji se nalazi u oklopu mehaničkog tijela.

Radnja filma prati Major (Scarlet Johansson) koja vodi elitnu postrojbu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce. Njihov zadatak je zaustaviti ih, te će se morati suočiti s neprijateljem čiji je jedini cilj uništiti napredak tehnologije Hanka Roboticsa. Sedam elitnih članova postrojbe, Batou, Aramaki, Ishikawa, Borma, Saito, Ladriya i Togusa davat će potporu Majorici koja se nalazi u borbi za život i smrt.

Film je baziran na međunarodno priznatom SF naslijeđu, japanskom animiranom filmu iz 1995. godine kojeg je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine. Redatelja filma je Rupert Sanders, a scenarij potpisuju Jonathan Herman i Jamie Moss. Uz Scarlett Johanson u filmu još glume Rila Fukushima, Michael Pitt, Peter Ferdinando te Juliette Binoche.

'Duh u oklopu', u distribuciji Blitza, možete od danas pogledati u najboljim formatima IMAX 3D i 4DX, u svim boljim kinima.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lutko, pošto je pašteta? 30.03.2017.

    bolje da su ostavili ghost in the shell, ne vražji oklop. hebo ih oklop...

Komentiraj...
Vidi sve komentare