To je to što me zanima!

Kris će se brzo osvetiti obitelji Kardashian, još pati zbog Kim

Udala se za njega samo kako bi zaradila na medijskom cirkusu koji je nastao zbog njihove svadbe, rekla je Humphriesova teta Dedria britanskom The Sunu
Vidi originalni članak

Kim ga je uništila, a naš Kris ju je volio. Udala se za njega samo kako bi zaradila na medijskom cirkusu koji je nastao zbog njihove svadbe, rekla je košarkaševa teta Dedria britanskom The Sunu.

Nastavlja kako Kris Humphries (28) još pati jer ga je Kim Kardashian (32) lani napucala nakon samo 72 dana braka. Tvrdi da će se zbog toga osvetiti cijeloj njenoj obitelji. Teta objašnjava da su znali da je Kris igračka u njenim pohlepnim rukama i ništa nisu poduzeli kako bi je spriječili da ga ne povrijedi. Starletinu majku Kris Jenner (57) nazvala je najopakijom članicom klana Kardashian.

- Likovala je kad je Kim ostavila mog Krisa - kaže Dedria, koja nije otkrila kako se njen nećak planira osvetiti klanu. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • zgpurger1 11.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • GonzoyKermit 11.03.2013.

    da mi ipak neko objasni po čemu su ove poznate osim po manjku inteligencije??

  • directionerka 11.03.2013.

    Pa da se udala samo zbog slave valjda bi se udala s nekim poznatijim,Ja do tog vjenčanja nisam ni znala tko je on

Komentiraj...
Vidi sve komentare