To je to što me zanima!

Kristijan izvrijeđao Nikol: Boli tebe k...c za mene...

Kikija je pogodilo što je Nikol komentirala njegovo kuhanje te ju je uznemiren pitao kako može nešto prigovoriti jer ipak on sam kuha za deset ljudi
Vidi originalni članak

Nikol Bulat je s Brankom na 'Farmi ' komentirala Kikijevo kuhanje, što je njega povrijedilo te je to ispričao Josipu. Nikol ga je zamolila da prestane o njoj pričati te ga upitala zašto je jedan njezin komentar dužan sat vremena komentiranja.
- Ti Nikol neke stvari moraš razumjeti. Ovdje se ne kuha samo za tebe, već za deset ljudi. Boli te k.... za mene. Boli te k.... što kuham za 10 ljudi. Ponašaš se kao balavica - kazao joj je Kiki, a Nikol mu je na to rekla da je lud.
- Izađi iz 'Farme' ako ti se kuhinja ne sviđa - rekao je ljutito Kiki, a Nikol mu je rekla da umiri frustracije. Uzrujani Kristijan požalio se Josipu kako je izgubio volju za svim te da bi najrađe napustio 'Farmu'.
- Kako se samo usudi doći i nešto reći. Ta generacija je cijela defektna. Ni jaje na oko ne znaju ispeći - nastavio je Kiki. Nikol se pak Žani požalila da je Kiki nije normalan i da ju je bez razloga napao.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • graziella 20.04.2010.

    Počelo je počelo......

  • donya 20.04.2010.

    Ne da ne znaju ni jaje ispeć, nego se neznaju ni oprat!!!! Ali kada treba popljuvat sve i dobro istračat onda su prve!Stravično!!!

  • miki-zg 20.04.2010.

    Hm, ja mislim da ima pravo... ove kokoške ne znaju ni jaja ispeći, a bune se da im nezna napraviti dobro jelo.... koja smijurija.... a te kokoške su sad curama uzor....

Komentiraj...
Vidi sve komentare