To je to što me zanima!

Kristina i kuma Branka u čipki: Slavlje na krstitkama Vivien

Bivša manekenka je djevojčicu rodila krajem prošle godine, nakon čega se Vivien, rođena kao nedonošče, u inkubatoru izborila za svoj život. U teškim trenucima, suprug joj je bio najveća podrška
Vidi originalni članak

Na krštenju svoje kćeri bivša manekenka Kristina Bradač (40) veselila se sa suprugom Mirom Radićem režući tortu na dva kata.

Prijatelje i članove obitelji počastili su slavljem na otvorenom nakon crkvene ceremonije krštenja šestomjesečne Vivien, a posebnu pozornost među uzvanicima plijenila je Kristinina dugogodišnje prijateljica i bivša misica Branka Krstulović (42).

Nekadašnje kolegice modno su se uskladile te su u čipkanim bijelim haljinama pozirale pred oltarom, dok se Vivian privila uz majčina prsa.

Bradač je djevojčicu rodila krajem prošle godine, nakon čega se Vivien, rođena kao nedonošče, u inkubatoru izborila za svoj život. U teškim trenucima, suprug Miro Radić bio joj je velika podrška.

- Ljudi oko nas neprestano mi govore koliko sam bila sretna što ga imam. Ponovno je bio sa mnom i s bebom. Dobro sam odabrala - kazala je Kristina. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Brooklyn77 06.06.2017.

    neka drago mi je, da je i ona postala majka..kad je vec tako jadna problema imala..

  • Splicanka'92 05.06.2017.

    Cili dan izbjegavam otvorit ovaj clanak.. aj recite mi ko su ove individue?!!!!

  • Judita👥 05.06.2017.

    branka ovdje liči na andreju ćupor,andreu kako već

Komentiraj...
Vidi sve komentare