To je to što me zanima!

Kristina Lumbar završila je u bolnici, izbjegla je transfuziju

Manekenka je završila u bolnici zbog obilnog menstrualnog krvarenja pa su je zadržali i preko noći, piše Index. Saznala je da je anemična i da mora piti željezo
Vidi originalni članak

Prvi put sam završila u bolnici ne svojom voljom - našalila se Kristina Lumbar (28), a pritom je mislila na svoje plastične operacije. Manekenka je završila u bolnici zbog obilnog menstrualnog krvarenja pa su je zadržali i preko noći, piše  Index. U bolnici je zadržana jer joj je krvna slika bila loša, pa su joj liječnici mjerili krv svakih šest sati. Stanje joj se poboljšalo pa su je pustili.

- Rekli su mi da ću, ako mi se hemoglobin ne popravi, morati na transfuziju - objasnila je Kristina za Index što se ipak nije dogodilo. Nakon boravka u bolnici, manekenka je saznala da je anemična. Mora piti željezo, no trenutačno odmara kod kuće i osjeća se dobro.  

Idi na 24sata

Komentari 22

  • MPMK 16.01.2012.

    BTW, to je sve svoje sponozre obavijestila da sada mogu opet u akciju. :D

  • MPMK 16.01.2012.

    Osjecam se kao da zivim u vremenu kada je Tito hodao zemljom. Samo cekam da me zbog izjasnjavanja vlastitog misljenja u javnosti posalju na Goli otok. :D

  • Plavusa131 15.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare