To je to što me zanima!

Kristina: Na Farmi sam bila ista kao i na štandu s mandarinama

Kristina Penava izgubila je u dvoboju i morala je napustiti show. To joj nije teško palo jer je jedva čekala vidjeti svog dečka. Sad nam je ispričala svoje dojmove iz ovog showa
Vidi originalni članak

U dvoboju kategorije znanja i vještine u kojemu su duelisti Kristina Mandarina (22) i Tomislav trebali osam balona napunjenih vodom prenijeti na stupove kroz labirint te ih na kraju probušiti s pikado strelicama, uspješniji je bio Tomislav pa je Kristina napustila show.

POGLEDAJTE VIDEO: Prije godinu dana upoznali smo Kristinu 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Smatram da je Tomislav zasluženo pobijedio, čestitam mu na tome i zahvalna sam svim ovim ljudima koji su me podržavali - izjavila je Kristina Mandarina te na odlasku poručila farmerima:

- Drago mi je da sam ovo vrijeme provela s vama, naučili ste me puno toga, svima sam vam jako zahvalna i vi ste za mene najveća pobjeda!

Kandidati su u showu mislili kako Mandarina neće ništa raditi jer je ušla našminkana i sređena, ali ona se odmah uhvatila polja, krave i ostalih poslova te im dokazala da nije onakva kakvom su je smatrali.

- Ja sam od početka bila svjesna u što se upuštam i kakva je ovo vrsta showa. Naravno da sam dala sve od sebe u svim zadacima i najviše mi je drago što su to i ostali farmeri prepoznali - kaže nam Kristina pa dodaje kako nije glumatala u showu:

- Pokazala sam se onakvom kakva zapravo jesam i kakvu su me svi upoznali za štandom.

Razlog zbog kojeg je htjela odustati je bio njen dečko koji joj puno znači u životu i neizmjerno joj je nedostajao. Farme će se rado sjećati jer je to za nju bilo prekrasno životno iskustvo. Sa svima je ostala u dobrim odnosima.

- Prema meni su se svi ponijeli zaštitnički i na tome sam im neizmjerno zahvalna. Tu je Prince kojeg bih izdvojila jer je jako iskrena, neiskvarena i dobra duša. Josipa bih također izdvojila, koji me je bodrio u svemu i podržavao - govori. Farma je za nju bila jedno veliko životno iskustvo.

- Naći se u situaciji s toliko različitih ljudi i sa svim tim zadacima se složiti u svemu nije nimalo lako. Sretna sam da sam upoznala sve te ljude, naučila brojne stvari o životinjama, brzi o njima, naučila sam mnogo toga i o poljoprivredi s čime se do sada nisam imala prilike susresti - priča. Gledatelji su na društvenim mrežama znali komentirati kako se Kristina sigurno odmarala u showu ali ona nam je to demantirala: 

DJEVOJKE 'IZGUBILE' KONTROLU Raspašoj u 'Farmi': Mandarina u vrućim hlačicama gazi grožđe

- Nisam se sunčala niti nešto previše odmarala. Uvijek sam imala neku zanimaciju i neke
poslove oko kojih sam bila fokusirana - rekla je za kraj. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU SERIJALA 'FIRMA': 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 🐶 Danijel 🐶 30.10.2020.

    Krivo smo ju svi procijenili, to se vidjelo u emisiji. Cura je toplog srca i duše, iznimno emotivna i samozatajna, nimalo ne liči onim sponzama u čiju kategoriju je svrstana a ovakve emisij otvaraju oči, onima koji ih žele otvorit i ne gledati očima mržnje i predrasuda na prvu. Moje je mišljenje da je mlada i naivna do ušiju zaljubljena u dečka kojeg stalno spominje i da ju on iskorištava ovako javno da ju "proslavi"!

  • jamesbond7777 30.10.2020.

    Ostalo mi nestoo smokava ako ti se da stajat na jadranskoj magistrali😎😎😎cijena prava sitnica!!!!! Placa u hrastovim zirima

  • K_I_N_G 30.10.2020.

    reklama je tu.. njen decko moze dignut satnicu za 40 posto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare