To je to što me zanima!

Kristina Sajko: Cure ništa nisu jele ni pile danima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pobjednica američkog realityja Kristina Sajko gotovo da nije spavala, a krvarila je zbog mreže na haljini. Reality show su snimali pet tjedana
Vidi originalni članak

Radili smo po osamnaest sati na dan i spavali svega nekoliko. Bila sam toliko umorna da nisam ni engleski mogla govoriti. Nekad se nisam mogla sjetiti najbanalnijih i najjednostavnijih riječi koje svaki dan kažem, rekla je Storyju Kristina Sajko (29). Pobjednica američkog realityja supermodela Heidi Klum “Models of the Runway” već godinama živi u Los Angelesu. Hrvatska manekenka tijekom pet tjedana snimanja showa nije smjela slušati glazbu, čitati knjige, gledati televiziju ili ići na internet. Živjela je u kući s petnaest djevojaka, a najgori su im bili dani kad bi već ujutro morale odjenuti ono što će nositi na reviji.
- Cijeli dan nismo mogle sjediti da ne izgužvamo garderobu. Ponekad su dizajneri dovršavali haljine na nama. Tih dana nismo jele i pile da ne bismo slučajno morale na zahod jer nismo mogle skinuti odjeću. Jednom sam krvarila po cijelom tijelu jer mi se mreža, od koje je haljina bila napravljena, zabijala u kožu - ispričala je hrvatska manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • xii 28.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • user_42017 28.04.2010.

    joj kako ih žalim, baš mi se plače, jadnice male. čak je i engleski zaboravila, valjda nije rekla it\'s ok...

  • flyingtiger 28.04.2010.

    i šta bi mi sad trebali? bez veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare