To je to što me zanima!

Kristina Šalinović otkrila detalje svoje trudnoće: Svaki ubod igle, svaka tableta bila je vrijedna...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
'Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama'
Vidi originalni članak

Bivša hrvatska manekenka Kristina Šalinović (31) u ožujku je objavila vijest o zarukama s Talijanom Enricom Miglioratijem. Ona u Milanu živi već nekoliko godina i svoju vezu čuva daleko od očiju javnosti, a vijest o trudnoći podijelila je s pratiteljima početkom travnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj je istaknula trudnički trbuh. U opisu fotografije napisala je emotivni tekst o svojoj trudnoći.

- Daleko smo dogurali, ljubavi moja. Moj stalni podsjetnik je da ne odustajem. Čekanje, svi liječnici koje smo vidjeli zadnjih godina, svi pregledi, svaka kap krvi, svaki usamljeni boravak u bolnici, svaki ubod igle koji mi je povrijedio želudac, svaka pilula koju sam uzela - započela je objavu.

TRUDNA S PRVIM DJETETOM Bivša manekenka Šalinović: 'To što sam proživjela pripremilo me na novu ulogu cool mame'

- Svaki snažan zagrljaj ili stisak ruke koji mi je tvoj otac dao prije nego sam ušla u liječničku ordinaciju. Svako pojačanje snage koje dobijem kad čujem: 'Ponosim se tobom'. Svaka suza koju sam ispustila. Svaki trenutak kad sam se osjećala sama. Sve je vrijedilo sad kad te imam pod srcem - nastavila je Kristina.

Kristina je uputila poruku za sve buduće majke

- Sjetite se ovoga sve buduće majke. Sve se isplati. Svaka od vas je mama u srcu koja se bori ili ne može zadržati svoju djecu. Pa čak i vi koje patite u tišini, vidimo vas. Volimo vas. Grlimo vas. Zapamtite to - poručila im je Kristina.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Kristina kristinai 31.07.2021.

    Ona je bila manekenka svjetskog glasa

  • 31.07.2021.

    Kad tim svjetski poznatim top modelima i manekenkama poskidaju svu tu sminku ima da ih se uplasis u mraku. Cast izuzecima.

  • greenking 31.07.2021.

    Fakat ko je ona ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare