To je to što me zanima!

Kristina Šalinović zasjala na naslovnici talijanskog Voguea

Naša manekenka prva je Hrvatica koja je završila na naslovnici talijanskog Voguea. Kristina je oduševljena suradnjom s legendarnim fotografom Stevenom Meiselom
Vidi originalni članak

Kristina Šalinović svoje prvo modno pojavljivanje imala je u kampanji za Cro A Porter u listopadu 2009. godine nakon čega stupa na svjetsku modnu scenu i u vrlo kratkom roku, na ugodno iznenađenje svih, osvaja cijeli svijet. Modni tjedni u Parizu, Londonu, New Yorku, kampanje za najveće svjetske modne kuće i brojne modne suradnje prethodile su Kristininom najnovijem uspjehu - naslovnicom za travanjsko izdanje talijanskog izdanja časopisa Vogue. Kristina je ovime postala prva Hrvatica kojoj je uspjelo zablistati na naslovnici talijanskog izdanja modne biblije. Naslovnicu je snimio legendarni Steven Meisel, a Kristina ne skriva zadovoljstvo i svoje oduševljenje suradnjom s ovim vrhunskim fotografom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • archi 03.04.2011.

    Super; napokon jedna prava u moru hrvatskih kvazi manekenki. Nisu joj trebali prekriti lice tim slovima. Jedna primjedba ipak: ružno je čuti ju kako svako malo dok priča koristi "fakat"; iz Makarske je a to se ne koristi u tom podneblju, pa zvuči "fakat" isforsirano.

  • Feel 02.04.2011.

    jedino sto mi smeta je to sto je fkt mrsava i nema ni grudi ni nicega i to je jos na slici naglaseno

  • slay22 02.04.2011.

    Bravo Kristina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare