To je to što me zanima!

Kristinu živcira Tomislav, Jasmin je spavao vani, a u show ulazi najmlađi par koji će se vjenčati

Ivona dolazi iz Novske, a po stuci je ekonomistica. Za sebe kaže da je vesela, vrckasta i da je ludost njezino drugo ime. Voli putovati i fotografirati, a u partneru s kojim će ući u brak traži avanturistički duh
Vidi originalni članak

Televizijski show 'Brak na prvu' ovaj tjedan dobiva novi zaplet. Naime, već poznatim parovima u emisiji danas se pridružuju dvoje najmlađih sudionika eksperimenta. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Eksperti Iva Stasiow, Sanela Kovačić i Boris Blažinić iznenadit će gledatelje i u show uvesti još jedan par. Ivona Pendić i Kristijan Milanović u večerašnjoj emisiji izreći će sudbonosno 'da' i pridružiti se već poznatim parovima u velikom sociološkom eksperimentu. 

Ivona (25) dolazi iz Novske, a po stuci je ekonomistica. Za sebe kaže da je vesela, vrckasta i da je ludost njezino drugo ime. Voli putovati i fotografirati, a u partneru traži avanturistički duh koji će se slagati s njezinim.

- Udati se za nepoznatu osobu je luda avantura, ali to sam definitivno ja. Spremna sam biti udana žena u nadi da ću dobiti ono što tražim - rekla je Ivona za RTL

'BRAK NA PRVU' Tomislav: 'Ostajem u braku, ali Kristina je za mene prenagla'

Ekonomisticu iz Novske pred oltarom dočekat će Kristijan (25) iz Tučepa. 

Svestrani mladoženja je po zanimanju kiropraktičar, kondicijski trener i nutricionist. Za sebe kaže da je neobičan zbog originalnog imidža. Voli sport i putovanja te se smatra jednostavnim, iskrenim i emotivnim čovjekom. Sve te osobine, kaže, traži i u budućoj partnerici. 

- Ne bojim se što ću se oženiti za osobu koju ne poznajem, to će biti jedno novo iskustvo, a možda baš tako upoznam savršenu osobu za sebe - rekao je Kristijan. 

Dok se novi kandidati spremaju za svečanu ceremoniju, oni stari nastavljaju sa zajedničkim životom, koji nekima i ne ide po planu. 

Sanela je supruga Jasmina izbacila van iz stana zbog čega je noć morao provesti sam na ulici. Kristina je sve više razočarana Tomislavom, a Mislav je skoro rasplakao Andreu

TURBULENTNA SVAĐA Sanela napala Jasmina, on je otišao iz stana: 'Napravio si idiota od mene i manipulirao!'

Kako su završile nesuglasice i slaže li se novi par saznajte večeras u novoj epizodi showa.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Fenix7 26.10.2021.

    Jel' se negdje može isključiti ovaj kaj skakuće sa svojim mišićima na početku svakog članka? Nemremmmm to gledati, zapravo i ne pročitam ništ zbog tog pajaca. Pičim dalje...

  • Tweety123 26.10.2021.

    Kristina uopće nije dala priliku sebi ni partneru da se upoznaju i kroz upoznavanje da krene nešto ozbiljnije. Zabrijala je, forsira i hoče kroz par dana nešto nemoguće. Odbila je muškarca pored sebe zbog toga. Trebala je pustiti i probat se skulirat da se on mora potruditi oko nje a ne ovako na izvoli. To nijedan muškarac ne voli, toliko napadne žene, jedino oni koji traže nešto za noć. Šteta jer je mogla imati ono što je tražila, u prvi mah je bilo kemije među njima i svidjela mu se ali tim ponašanjem ga je odbila. Što se Sanele i Jasmina tiče, ona se njemu apsolutno ne sviđa i to se odmah vidjelo i nije to ni skrivao, malo se sirovo  ponio na vjenčanju ali bar je iskren tada bio. A ovo sada sa njegove strane totalno neiskreno i zavlači a ona pak imam osjećaj da se nada da će mu se  kroz upoznavanje početi sviđati ali neće, to je jasno kao dan! Isto neko forsiranje sa njene strane jer joj se sviđa ali nema od toga ništa! 

  • lili277 25.10.2021.

    A kako vam se sviđa ona iz Kalifornije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare