To je to što me zanima!

Kritiziraju je zbog operacija, ali ona se ne obazire: Vida i Ivana proslavili su godišnjicu braka

Ivana i Domagoj bračne su zavjete izmijenili su u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u centru grada Umaga 2017. godine. Zajedno imaju i sina Davida, a zaljubljeni su već deset godina
Vidi originalni članak

Nogometaš Domagoj Vida (34) u srijedu je zaigrao za hrvatsku prezentaciju, a osim navijača koji su slavili pobjedu Hrvatske nad Nizozemskom u Ligi Nacije, najveća potpora s tribine već od 2013. mu je i njegova supruga Ivana (29).

DRAME SLAVNIH DAMA Odmori iz noćne more: Dok su se sunčale na plaži ukrali im 600 tisuća eura vrijedne stvari

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok se naši reprezentativci spremaju za sutrašnju utakmicu, Domagoj i Ivana imali su još jedan razlog za slavlje. U petak, 16. lipnja prije šest godina su si izrekli sudbonosno 'da'.

Bivšu misicu nogometaš je upoznao u noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u Umagu nakon četiri godine veze, a godinu prije dobili su sina Davida koji je ukrao srca javnosti kada se pojavio na Svjetskom prvenstvu na terenu grleći tatu.

Bračne zavjete izmijenili su u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na glavnom umaškom trgu u centru grada 2017. godine.

Inače, Ivana ima čak četiri titule s izbora ljepote: 'Miss turizma Hrvatske', 'Prva pratilja Miss Hercegovine', 'Prva pratilja Miss Dalmacije' i 'Kraljica Hrvatske'.

U LJETNIM IZDANJIMA Domagoj Vida pozirao u društvu supruge Ivane, ona je privukla pažnju natikačama od 5000 kn

 

Mnogo pažnje Ivana je privukla na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je na tribinama strastveno navijala za hrvatsku reprezentaciju i svog Domagoja.

Ivanu su tad mnogi kritizirali zbog plastičnog izgleda, a kasnije je i sama otkrila da se podvrgnula estetskim zahvatima. Jednom je prilikom rekla da je operirala 'svašta'.

SLAVLJE U ATENI Domagoj Vida Ivani za devetu godišnjicu pjevao narodnjak, a zasvirao im je i harmonikaš

Društvene mreže odlučila je zatvoriti za javnost, iako je prati preko 130 tisuća ljudi.

Nakon titule 'Kraljice Hrvatske' koju je dobila od fanova, Ivana je odlučila napustiti manekenstvo i posvetiti se obiteljskom životu s Domagojem i sinom Davidom.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Cleocleo 20.06.2023.

    Lijepa možda i je, kako kome, ali.........VIDA lepi joj je muž! Naglašavam LEPI!!! Užas! Gori od Vidoja!

  • Pešekan1 18.06.2023.

    Uuuu strašno..a njega si upoznala preko neke agencije na neviđeno?

  • 18.06.2023.

    Nos joj je definitivno ljepsi sada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare