Obavijesti

Show

Komentari 43

Odmori iz noćne more: Dok su se sunčale na plaži ukrali im 600 tisuća eura vrijedne stvari

Odmori iz noćne more: Dok su se sunčale na plaži ukrali im 600 tisuća eura vrijedne stvari
16

Na meti kradljivaca ovih godina našle su se Severina Vučković, Maja Šuput, Ivana Vida i Nikolina Pišek

VIDEO

Nažalost, istina je, vidite po fotki koju su objavili da sjedim s grupom policajaca. Nisam imala potrebu pričati o tome jer nam je putovanje bilo toliko prekrasno da ne bih htjela umanjiti ljepotu tog mjesta izoliranim slučajem koji se može dogoditi bilo kome i bilo gdje na svijetu, rekla nam je pjevačica Maja Šuput (43) koju su opljačkali na novogodišnjem odmoru na Mauricijusu. No, nije Maja jedina koju su opljačkali dok je bila na odmoru, to su iskusile i bivša misica, Ivana Vida (29), pjevačica Severina (50) i voditeljica Nikolina Pišek (46).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Šuput o poslu i obitelji: 'Želim sinu Bloomu dočarati Božić, baš sam se potrudila' 00:57

Maji su na odmoru ukrali sat i torbicu nakon što je otišla na večeru sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Više o toj temi pročitajte OVDJE.

Ivana Voda opljačkana je prošle godine u srpnju dok ni ona ni suprug, bivši nogometaš Domagoj Vida (33) nisu bili u kući na Šestinama u Zagrebu. Lopovi su tad, neslužbeno se doznalo, iz kuće odnijeli nakit i druge dragocjenosti navodno ukupne vrijednosti više od 600.000 eura. Osim nakita, ukradene su joj i torbice. 

storyeditor/2022-11-18/305049902-1106806563574905-8495914242731717187-n-1.jpg

- PU zagrebačka zaprimila je prijavu provale na području Centra. Prema do sada prikupljenim saznanjima, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 28-godišnjakinje i otuđio nakit, a provala je izvršena u razdoblju od 24. do 27. srpnja. Materijalna šteta je neutvrđena, a cijeni se većom. Na mjestu događaja proveden je očevid, a kriminalističko istraživanje je u tijeku - rekla je tad policija Jutarnjem listu.

Šuput opljačkali na Mauricijusu, ukrali joj skupocjenu torbicu i sat: 'Nenad mi je to poklonio'
Šuput opljačkali na Mauricijusu, ukrali joj skupocjenu torbicu i sat: 'Nenad mi je to poklonio'

Supruga hrvatskog reprezentativca u siječnju se na društvenoj mreži pohvalila kako su njene omiljene brendirane torbice ponovno s njom.

- Dobrodošla kući. 'Ko želi neka čestita - napisala je Ivana na fotografiji 'birkinice' koju je objavila na svojoj društvenoj mreži. Na drugoj fotografiji koju je objavila, 'zoomirala' je ručku skupocjene torbe na koju je dala utisnuti svoje inicijale I. V. Kradljivac je pokušao skinuti inicijale, no ostao je njihov trag. 'Dobar pokušaj momci', nasmijalo je to Ivanu.

storyeditor/2022-11-18/Ivana_Vida.jpg

Pjevačici Severini Vučković (50) u lipnju 2021. dva nepoznata muškarca provalila su u zagrebački stan u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku dok nije bila doma. Ukrali su joj nakit, vezali kućnu pomoćnicu te ubrzo pobjegli u nepoznatom pravcu.

- Ovo danas. Razumijete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, prije svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju prije svega sentimentalnu vrijednost, ali s tim ću se lakše nositi. Meni su ‘ukrali dijete’, to je najgore što mi se dogodilo. Stvari imaju vrijednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno i oteto vrijeme bez mog djeteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je tada pjevačica za Jutarnji list.

storyeditor/2023-02-11/PXL_100223_98235362.jpg

U srpnju 2020. Nikolina i njezin pokojni suprug Vidoje Ristović su preko agencije unajmili luksuznu vilu Hedonist u Kaštel Starom, u kojoj je tjedan ljetovanja koštao 8000 eura. Nakon nekoliko dana ljetovanja između vlasnika vileSlovenca Roka Gale i Ristovića počeo je sukob. Voditeljica je podnijela kaznenu prijavu protiv Gale zbog krađe nakita i novca, za koje Ristovići tvrde da su im nestali iz vile.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA VEĆ NA SPOJU NA SLIJEPO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško