To je to što me zanima!

Kriva je daljina: D. Šuker i Maja Cvjetković više nisu zajedno?

Manekenka nije demantirala napise o prekidu, piše Story. Trenutačno boravi u Los Angelesu gdje želi izgraditi glumačku karijeru dok je on okupiran kandidaturom
Vidi originalni članak

Nogometaš i manekenka navodno su bliskim prijateljima priznali da je njihovoj vezi došao kraj, piše Story.

Da imaju problema u vezi moglo se naslutiti još u veljači kada se bivši nogometaš u Zagreb iznenada vratio bez manekenke koja u Americi želi izgraditi glumačku karijeru. I dok je Maja Cvjetković (25) ostala u Los Angelesu, Davor Šuker (43) se posvetio kandidaturi za funkciju novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Šibenčanka, koja će se u rodni Šibenik vratiti tek u kolovozu, nije željela komentirati napise o prekidu. Izvori bliski bivšoj Miss Hrvatske otkrili su da u Los Angelesu živi u unajmljenom stanu koji plaća nogometaš.

Njihovi prijatelji misle kako je daljina krivac za privremeno zahlađenje njihova odnosa i nadaju se da će par vezi dati još jednu šansu. O ljubavi nogometaša i ekonomistice prvi put se počelo šuškati u rujnu 2010. godine, a nakon mjesec dana su se prvi put zajedno pojavili u javnosti.

>>> Cijeli članak pročitajte u Storyju

Idi na 24sata

Komentari 83

  • stobrec 11.05.2012.

    ja poštujem šukera on je već star i normalno damu je napeto da bude sa mladon manekenkon.njemu skidan kapu.a onoj neka se srami kako može sebi dopustiti da bude sa šukeron koji je stari od nje ni malo nego dvadesetak godina.ja da san joj ćaća uvatijabije i staviabi je priko kolina i dobro je išamara po guzici.vidi se da sve manekenke žude samo za parama.a ne razume da ih cijeli svijet gleda.ja dasan joj tata nedaj bože odrekabi je se.umisto da nađe momka svojeg godišta ili koju godinu stari ona se dama ponaša koda ima 16 godina...PA DI JE TOJ CURI PONOS (NEMAGA).....SAMO PARE JER PRIJATELJI I SAMI SNATE DA PARE RADE ČUDA.ali na takvi način šta ona radi za mene je obična ali obična prava SPONZORUŠA...I NEKA SE SRAMI...kada dođe u svoj rodni grad i kada bude šetala ulicama grada neka se POKLOPI UŠIMA.....SRAMOTA,SRAMOTA,SRAMOTA.....

  • Zmaajka 10.05.2012.

    Čudila sam se njemu što uopće radi s takvom curicom jer mu priliči jedna rasna zrela žena a ne balavurdija

  • Ovca009 09.05.2012.

    E, pa skupa je medjugradska linija, a kako li je tek medjunarodna. Ljubav preko zice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare