To je to što me zanima!

Kroz vrijeme: Nadahnula ga je da konstruira vremenski stroj

Njegovo miješanje u vremenska strujanja prouzročit će efekte čije će se posljedice osjećati još tko zna koliko. A sve to zbog jedne malene stvari kao što je istinska ljubav
Vidi originalni članak

Priča o filmu 'Time Freak' iz 2011. jedna je od onih simpatičnih priča o uspjehu. Tu kratku komediju napisao je i režirao Andrew Bowler, dok su glavne uloge odglumili Michael Nathanson, John Conor Brooke, Emilea Wilson i Hector Diaz. Film je čak uspio dobiti i nominaciju za Oscara u kategoriji Najbolji kratki film.

NISU ODUSTALI 'Odred otpisanih 2' režirat će redatelj s upitnom prošlošću

Prema riječima svojeg autora, filmovi 'Primer' i 'Povratak u budućnost' bili su inspiracija za njegov rad. Za snimanje su Bowler i njegova supruga te producentica filma, Gigo Causey, potrošili 25 tisuća dolara, čime su ugrozili i svoju budućnost. Međutim, njihov rizik se isplatio jer je Bowler ove godine dobio priliku režirati dugometražni film snimljen prema svojem kratkom filmu.

UKLETO GROBLJE Katkad je bolje biti mrtav: Ti rituali se nisu smjeli dogoditi

U originalnom filmu pratili smo likove Stillmana, Evana i Debbie. Nakon što se Evan nekoliko dana ne pojavi kod kuće, Stillman krene u potragu za njim. Pronađe ga u misterioznom laboratoriju u kojem je Evan usavršio vremenski stroj kojeg koristi ne bi li konstantnim mijenjanjem prošlosti uspio očarati mladu Debbie.

Istu nit ima i novi film, jedino su se promijenile glavne uloge. Tako će se umjesto relativno nepoznatih glumaca koji su glumili u originalu u novom filmu pojaviti Asa Butterfield i Sophie Turner. Butterfield se polagano probija prema gore otkako je nastupio u filmu 'Enderova igra', dok je Turnerova odlučila ovim filmom pokazati da 'Igra prijestolja' nije jedini uradak u kojem će se ona pojaviti.

Pogledajte foršpan

U glavnim ulogama u filmu 'Time Freak' su spomenuti Asa Butterfield i Sophie Turner dok se režije prihvatio također spomenuti Andrew Bowler.

Film u kina dolazi tijekom studenog.

Idi na 24sata

Komentari 1

Komentiraj...
Vidi sve komentare