To je to što me zanima!

Kruna odlazi u Meksiko: Miss svijeta 2018. je Vanessa Ponce

Meksikanka ima diplomu iz međunarodnog biznisa  i volontira u centru za migrante. Karijeru u modelingu je započela kao natjecateljica Meksičkog Top Modela 2014. godine...
Vidi originalni članak

Meksikanka Vanessa Ponce de Leon (26) izabrana je za Miss svijeta 2018., objavili su organizatori natjecanja ljepote. 68. izdanje međunarodnog natjecanja održano je u Sanji na jugu Kine. Za titulu se natjecalo 118 žena a u finale su ušle i miss Tajlanda, koja je osvojila drugo mjesto te natjecateljice iz Bjelorusije, Jamajke i Ugande.

Hrvatska misica, Ivana Mudnić-Dujmina (17) nije se plasirala u TOP 30.

Vanessi je krunu predala prošlogodišnja pobjednica, Indijka Manushi Chhillar. Meksikanka ima diplomu iz međunarodnog biznisa  i volontira u centru za migrante. 

Karijeru u modelingu je započela kao natjecateljica Meksičkog Top Modela 2014. godine u kojem je i pobijedila.

Među prvih pet su bile još i Nicolene Pichapa Limsnukan s Tajlanda, Maria Vasilevich iz Bjelorusije, Kadijah Robinson iz Jamajke i miss Ugande Quiin Abenakyo.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • 09.12.2018.

    Mozda jesam seljanka kad kazem da ova cura nije ljepotica. Cura je prosijecno lijepa, jer vidim da ima i lijepsih. A, sta su oni gledali i ko je bio na redu da pobijedi to znaju samo ljudi iz izbora.

  • 09.12.2018.

    A ovo mi je natjecanje čudno . Izabrali su lijepu mladu ženu i iako mi je naša predstavnica prelijepa i mislim ljepša od pobjednice ipak je kraj ove ko dijete . Tu je ipak skoro deset godina razlike

  • listovača 09.12.2018.

    U svijetu kao i kod nas ljepota i pamet su nevažne na takvim manifestacijama.Pobjeđuje ona cura koja je iza leđa imala velik iznos i politički lobi.Ne bih sr iznenadio da je ova cura kćer nekog šefa kartela.Iz obiteljskog kruga znam kako se kod nas biraju cure za MISS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare