To je to što me zanima!

Ksenija Erker iskreno priznaje: Ljubila sam i izvan svog braka

Članica žirija showa Zvijezde pjevaju Ksenija Erker otvoreno govori kako je osvojila supruga u kojeg se zaljubila sa 13 godina. Kaže da se s mužem rastajala subotom
Vidi originalni članak

Tek što je završila još jedna sezona showa Zvijezde pjevaju, članica žirija Ksenija Erker (57), već žali što je ovogodišnje natjecanje gotovo jer kaže da obožava društvo, putovanja, izlaske i tulumarenja do sitnih noćnih sati. 

- Show Zvijezde pjevaju me prije pet godina izvukao iz svakodnevne učmalosti. Već sam mislila da me više nitko ne treba, gledala sam tužno u ogledalu kako se nakupljaju kile i godine, i mislila da više nikom nisam potrebna. A onda je došao poziv i život mi se odmah okrenuo naglavačke. Opet se lijepe trepavice, stavlja se šminka, frizura, kamere... Što da vam kažem! U međuvremenu sam postala prijateljica s Markom Toljom koji ima 25 godina, a moja kći ima 35 - veselo priča po mnogima najsimpatičnija članica žirija Zvijezde pjevaju Ksenija Erker. 

>>> U novom broju 24sataExpressa čitajte što Kseniju čini mladolikom!

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jakolishe 16.01.2020.

    Stara baba

  • vujacka 17.04.2013.

    hehe, neka je

  • pinkis_1 29.05.2011.

    kad pricate o potrebi za varanjem kao necem sto svatko moooora da je napravio, sto vas cini mladim i zivim... moram se ne sloziti... moguce je 12 godina voljeti istog covjeka, zivjeti s njim zadnje 3 godine, i da ti ne pada na pamet da ga prevaris jer je jednostavno prekrasno i nikad odsadno, drugi ti netko NE TREBA. i to ne zato sto ti seksualni nagon ne radi, dapace, bolje je u krevetu nego svim tim radodajkama koje sire noge radi nekog psihickog zadovoljstva, osjecaja da su cool i fatalane zene (da, tocno znamo kako njihov seks izgleda jer ga gledamo na tv-u). ne osudjujem one koji varaju, vjerojatno imaju razlog za to (makar to bila i sama dosada/obijest)... ali treba biti ponosan tko spada u ovu drugu grupu: jer ne samo da su takvi rijetki, nego su to ljudi ispunjenih zivota i zasigurno zadovoljniji sobom nego sto ce ta ksenija ikad nauciti biti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare