To je to što me zanima!

Ksenija Prohaska: Gerardu ću darovati vino kad već voli piti

Splićanka je igrala s Benom Kingsleyem i Warrenom Beatyjem. Glumila je Marlene Dietrich u 'Bugsyju'. Nakon snimanja filma s Francuzem juri u Ameriku vidjeti unuku
Vidi originalni članak

Splićanka nema tremu zbog suradnje s Gerardom Depardieuom (65). U Italiju na set nosim mu hvarsko vino, rekla je Ksenija Prohaska (60).

- Znam da voli piti fina vina pa se nadam da će zato posjetiti i naš prekrasan otok - rekla je Prohaska. Poznati Francuz već je igrao s Hrvaticama. S Kristinom Krepelom (35) u Zagrebu je 2003. godine snimio film “La femme musketeer”. Ksenija u Torinu počinje snimati znanstveno-fantastični film. Poslije snimanja odmorit će se u Rimu, a zatim odlazi u Ameriku kćeri Ani (35).

- Moju drugu unuku kći je rodila kod kuće. Kako je to bilo na dan sv. Terese, nadamo se da će po svetici dobiti i ime - kaže Ksenija.

Jedva čeka zagrliti prvu unuku Caroline (3). Svaki put kad je glumica nazove iz Splita djevojčica joj kaže “Nona, I’m busy”.

Dosad je u Hollywoodu Prohaska glumila s Warrenom Beatyjem (77) i Benom Kingsleyem (70).

S njima je snimila legendarni film “Bugsy”. Snimala je i s Drew Barrymore (39), s kojom se nije fotografirala jer je mislila da je to neka obična klinka. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • panika135 04.10.2014.

    bio sam do nje jednom uživo doista lijepa zgodna i visoka glumica al nekako u intervjuima hoooooj ijaaaa njaaaak djeluje kak bi rekao ne smijem haha

  • Galeb i ja 03.10.2014.

    Bez veze.

  • kung fu panda 03.10.2014.

    uspješna Ksenija sa skupim igračkama

Komentiraj...
Vidi sve komentare