To je to što me zanima!

Ksenija Urličić: Narukvicu koju mi je Helga darovala još nosim

Nekadašnja ‘Čelična lady’ namjerno izbjegava riječ smrt jer smrt je, kaže, u zaboravu, a ne u činu smrti. Čovjek je, ističe, mrtav tek kad ga se nitko ne sjeća
Vidi originalni članak


Na njezin rođendan i na dan kad nas je napustila, na njezinu grobu naći ćete četiri crvene ruže i četiri svijeće, kaže Ksenija Urličić

Nekadašnja ‘Čelična lady’ namjerno izbjegava riječ smrt jer smrt je, kaže, u zaboravu, a ne u činu smrti. Čovjek je, ističe, mrtav tek kad ga se nitko ne sjeća. 

Šest godina od odlaska Helge Vlahović Brnobić njezine prijateljice, Vesna Spinčić-Prelog, Jasmina Nikić, Željka Fattorini i Ksenija Urličić, bit će na predstavi ‘Prodana nevjesta’. Cijeli prihod namijenjen je za pomoć mladim glazbenicima. 

ČELIČNA LADY Ksenija Urličić: 'Na kolege sam vikala i tjerala ih iz studija...’

Četiri prijateljice i danas se nalaze na večerama, a na petom, Helginu mjestu, također bude tanjur i neka sitnica koja joj je pripadala ili koju im je Helga darovala.

- Još nosim narukvicu koju mi je Helga darovala. I danas ću je imati na ruci - kaže Urličić.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MAKILI_2 28.02.2018.

    Divna ,elokventna, šarmantna, obrazovana,rođena dama,baš fali,neponovljiva, Novogodišnji bal ne gledam jer mi drugi glas jednostavno ne može dočarati tu ljepotu.Imali smo sreće što smo mogli uživati u spikerima i voditeljima poput nje,nisu samo stali pred kamere, učili su dikciju,ponašanje,gospoda i profesionalci u pravom smislu riječi,nije se moglo dogodti da se pojavi neko sa govornom manom ili da ga ne razumiješ šta priča.Gleda li neko ko zna Milku Babović klizanje sa istim žarom,žao mi je što mladi ne mogu uživati prenose utakmica Mladena Delića,koliki je to bio žar,ma ne može se usporediti gotovo nitko od ove mlađe generacije sa tim ljudima.Helga,Oliver,Ksenija,Željka,Vesna,Milka, Mladen,Ljubo Jelčić ,hvala svima njima koji su svojom kulturom izražavanja pokazali da taj posao možeš raditi na kvalitetan i duhovit način bez glupog kreveljenja,a da pritom imaš poštovanje publike,zato ostajete u sječanju,pitam se koga će ova generacija pamtiti sa ovakvim poštovanjem.

  • Little Tut 27.02.2018.

    To je pravo prijateljstvo, danas tako rijetko.

  • 27.02.2018.

    Kraljice!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare