To je to što me zanima!

Kućanica se pohvalila linijom: 'Napokon se osjećam ugodno'

Tvrdi da je sada konačno zadovoljna sobom, ali trebalo joj je vremena da 'posloži' neke stvari u životu. U tome su joj pomogle self-help knjige i tjelovježba
Vidi originalni članak

Teri Hatcher prošle je nedjelje proslavila 55. rođendan. Glumica je nakon brojnih čestitki i pohvala za vitku liniju, objavila fotografije u smeđem bikiniju i bez šminke.

- Objavila sam tu fotografiju jer je biti u tom tijelu 55-godišnjakinje za mene oslobađajuće. Napokon sam shvatila kako se osjećati lijepo u svojoj koći, možda ne baš svaki dan, ali dovoljno često - rekla je glumica koja se proslavila ulogom Susan u seriji 'Kućanice'.

ISPOVIJEST TERI HATCHER 'Očajna kućanica' je godinama skrivala da je zlostavljana...

Tvrdi da je sada zadovoljna sobom, ali trebalo joj je vremena da 'posloži' neke stvari.

- Imam dovoljno godina da uviđam čudo života i uživam u toj spoznaji. Možete istovremeno biti ranjivi i jaki, možete oprostiti sebi i drugima - dodala je mudro Hatcher.

A te je mudrosti vjerojatno pokupila iz knjiga za samopomoć, koje je intenzivno čitala prije dvije godine. Tada je počela iznajmljivati svoj peterosobni stan u Kaliforniji za 150.000 kuna na mjesec, a ona je na plaži Malibua viđena u starinskom zelenom kombiju.

Upravo je tamo snimljena kako ispred tog vozila kuha čaj i čita knjige za samopomoć. Često je, vidjeli su je, pomagala i davala hranu beskućnicima. Neki su počeli špekulirati kako je na rubu siromaštva i blizu da i ona sama postane beskućnik.

- Nisam ostala bez novca, odlično raspolažem s njim. I ne živim u kombiju - rekla je ljutito tada, ali nije objasnila izlete s kombijem.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 13.12.2019.

    55 godin dobro izgleda

  • Cirenac 13.12.2019.

    Osimviseće guze ništa osobito nije pokazala .

  • krauss 13.12.2019.

    De pojedi nesto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare