To je to što me zanima!

Kućna pomoćnica Tariku i Lejli ukrala nakit od 150.000 kuna

TUŽILI SU JE Tarik i Lejla sve su htjeli riješiti izvan suda, ali bivša spremačica nije surađivala. Glumac kaže kako imaju njezino priznanje ovjereno kod javnog bilježnika
Vidi originalni članak

Zlatne burme, ogrlice, naušnice i narukvice, dukati i biseri nestali su iz stana glumca Tarika Filipovića (44) i njegove supruge Lejle (39). 

Navodno je nakit vrijedan oko 150.000 kuna ukrala njihova bivša kućna pomoćnica, Anica J. (51). Tarik i Lejla nisu sigurni kad je nakit nestao, piše Večernji list.

Žena je kod njih radila nekoliko godina, a nestanak je primijetila Lejlina majka. Navodno im je Anica J. sve priznala te obećala da će vratiti ukradeno. No kad to nije učinila u godinu dana, par ju je tužio.

Iako ona sad tvrdi kako nije kriva, glumac kaže kako imaju njezino priznanje ovjereno kod javnog bilježnika. Bivša pomoćnica mogla bi u zatvor na godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • ivič 30.03.2016.

    to se ne drži doma,a drugo prosječni Hrvat ima nakit možda od tisuču kuna!

  • marionx 28.03.2016.

    totalno antipatični tipovi..

  • SToleranca 28.03.2016.

    Nakon ovog članka sigurno neće više takve stvari držati u stanu. A on mi je bio puno normalniji dok nije oženio Lejlu. Otkad je s njom ovako u globalu djeluju odbojno. Doslovno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare