To je to što me zanima!

Kuhar za zvijezde: Nives voli moj bakalar, a Višnjić jede sve

Zoran Kljaković Gašpić hrani zvijezde 'Ruže vjetrova' i 'Larina izbora'. Otkriva kojim je jelima uveseljavao Borisa Dvornika, a što najviše voli Doris Pinčić iz 'Larina izbora'
Vidi originalni članak

Solinjaninu Zoranu Kljakoviću Gašpiću (49) kazalište je bilo poput droge. Tamo je provodio i po 20 sati na dan. U foajeu HNK Split držao je kavanu Amadeus koju je otvarao u osam ujutro, a zatvarao kad posljednji gost ode. U međuvremenu je otvorio i glumački bife Talog. Iz kazališta je izašao 2006. godine i otad nije želio ni ući unutra. 

- Još sam u fazi čišćenja. Bio sam zaražen. Vrijeme sam provodio u središtu Splita, ali nisam imao želju otići do rive. I tako 12 godina. Bila mi je puna kapa svega. Posvetio sam se kuhanju i restoranu Gašpić koji od devedesetih vodim s bratom Teom - priča kuhar kojem su ostala poznanstva zahvaljujući kojima radi catering za filmske i reklamne setove, a trenutačno kuha za ekipu RTL-ove sapunice 'Ruža vjetrova' i ekipu 'Larina izbora' Nove TV kad dođu u Split.

>>> Cijeli članak pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zagi87 06.02.2012.

    Te ugsle tzv zvijezdebira što će žderati a mi normalni ljudi gladujemo..treba im idalje ovanaša glupa vlada plačati mirovinsko i po mogučnosti dati stan

  • pješak 06.02.2012.

    U Hrvatskoj ne postoje "zvijezde". Ne postoje nigdje. To je najveća ljudska budalaština nekog smatrati zvijezdom! Nitko nije zvijezda. Sve one koji sebe smatraju "zvijezdom", ili koji tako slove, osobno prezirem!

  • puppet 06.02.2012.

    Zvijezde cega??

Komentiraj...
Vidi sve komentare