To je to što me zanima!

Kultni zagrebački rap duo ima novu pjesmu nakon 17 godina

Tram 11 pripremio je oko 25 novih pjesama, od kojih će se petnaestak naći na novom albumu kojeg Woo i Target planiraju objaviti do kraja godine. Dugo ih, kako kažu, nije bilo, ali sad opet misle ozbiljno.
Vidi originalni članak

Krajem prošlog stoljeća objavili su dva važna i uspješna glazbena albuma, 'Čovječe ne ljuti se' (1999.) i 'Vrućina gradskog asfalta' (2000.), koji su definirali zagrebački, ali i hrvatski rap općenito. Novu pjesmu nisu snimili punih 17 godina, ali ljubitelji ovog old school rap dua ipak su došli na svoje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

General Woo i Target za IN Magazin su predstavili novu pjesmu, govorili o davnim danima ulične slave, ali i sadašnjim vremenima te ispričali zašto misle da su ponovno aktualni. 

JOŠ TRI KONCERTA Tram 11 opet na bini: 'Šokirani smo koliko su nas ljudi gladni'

- Ovo nam je stvar za zagrijavanje. Imali smo i prije tradiciju da prvo bacimo neku stvar koja je neopterećena i da pokažemo kako repamo, neka tema bezazlena. I onda poslije udarimo s nečim jačim,da potaknemo masu. Možda je taj prekid dobro došao stvaralački. Bilo pa prošlo, moralo je tako biti. Da bi nam danas bilo bolje. Da bi danas došlo do ovoga. Nismo se mi ni onda nešto svađali, do tog jednog trenutka dok smo se počeli svađati. Sad smo stariji, nemaš nekih problema mladenačkih. Tako da smo sad normalni, nema svađanja, razgovaramo normalno i radimo. Ozbiljniji smo. Znamo sto hoćemo u mjuzi i to je to - tvrde.

Tram 11 pripremio je oko 25 novih pjesama, od kojih će se petnaestak naći na novom albumu kojeg Woo i Target planiraju objaviti do kraja godine. Dugo ih, kako kažu, nije bilo, ali sad opet misle ozbiljno. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Diogeneš 23.07.2020.

    Dobri su ako imate 15 godina

  • valentina marić 23.07.2020.

    stvar je brutalna

  • Jimmy 23.07.2020.

    Drago mi je da dolaze nove stvari ali kad čujem Targeta imam osjećaj da će ga svakog trena šlagirati. Tko ne razumije o čemu pričam nek sluša starije pjesme za usporedbu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare