To je to što me zanima!

Šabanov kum: 'Požurivao nas je od jutra, želio je ići kući...'

Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam, rekao je kum Boban
Vidi originalni članak

Šabanov kum Slobodan Boban Stojadinović, koji je tijekom stravične nesreće na njemačkom autoputu sjedio u Seatu s pjevačem i glazbenikom iz bolesničkog je kreveta ispričao  što se dogodilo neposredno prije smrti kralja narodne glazbe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Evo da vam se javim na kratko s obzirom na to da nisam u stanju pričati. Nije mi lako, teško mi je pričati, polomljen sam, a i srce mi je slomljeno jer mog Šabana više nema. Teško mi je, loše se osjećam i nadam se da će biti bolje. Zahvalan sam Bogu jer sam preživio. Rane i bolovi koje imam ne mogu se opisati riječima. Sve će to proći, ali jedna neće. Ona koja uvijek ostaje, a to je tuga za mojim Šabanom. O njemu neću puno pričati jer svi znaju tko je i što je bio Šaban Šaulić. Zajedno smo proveli pola živote i dijelili dobro i zlo - započeo je Bobo u videu za OTV Valentino.  

Posljednju večer nikako ne može izbaciti iz glave. Šaban se te večeri čudno ponašao, nekoliko puta tijekom nastupa gledao je u sat kao da je negdje žurio. To nikada nije radio, ali nitko nije mogao niti slutiti da će se dogoditi strašna nesreća.

- Do pola četiri smo imali nastup u klubu. Onda smo se dogovorili da, pošto imamo avion rano ujutro, legnemo u hotelu i da ga probudim u 6 i 15 sati. To je bio dogovor. Došao sam u sobu, sat vremena sam spavao i u 6 i 15 me budi telefon. Ustajem, a u tom trenutku Šaban je već bio budan i spreman, te mi lupa na vrata - prisjetio se Boba. 

- I pitam ga: ‘Pa zašto žuriš?’ A on mi kaže: ‘Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Žurimo!’ Malo mi čudno bilo zašto me zove i zbog čega, nikada nije tako. Imali smo još tri sata do polijetanja njegovog aviona. Brzo sam se obukao, spustio, ušli smo u auto. Krenuli, bio je malo nervozan i tu mi je zamjerio što ga nisam probudio tri minute ranije. Pazite, tri minute, nisam mogao vjerovati. Sav je bio čudan - otkrio je Stojadinović.

Krenuli su Misardovim autom put aerodroma. Šaban je sjeo naprijed iako to nikada+ nije radio. Samo je htio što brže doći kući. 

- Vozili smo se nekih desetak minuta, a onda sam vidio da se put nekako sužava i osjetio jak udarac. Nakon toga se više ničega ne sjećam. Probudio sam se i vidio Misarda u nekom čudnom položaju i čujem da nekako čudno diše. Gledam ljude oko sebe, a u tom trenutku ne shvaćam da su to doktori. Kada sam došao sebi odmah sam pitao: 'Gdje je Šaban?' Rekli su mi da je na sigurnom - zaključio je kum. 

Slobodan Stojadinović nije životno ugrožen, ali pretrpio je višestruke teške ozljede. Ima šest slomljenih rebara, oštećenje arterije zbog puknuća vratnog kralješka i još niz ozljeda zbog kojih se ne može pomaknuti iz kreveta. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • anko1949 25.02.2019.

    Pa jel stigao kući?Kume javi mi.

  • Ma1986ky 24.02.2019.

    Kum je istovario kumu džepove kad dode hitna po ovog da ga mogu lakše natovarit

  • ćeprolje 24.02.2019.

    Zar vam nije više dosta ovog narodnjaćkog ćele

Komentiraj...
Vidi sve komentare