To je to što me zanima!

Kupili su si palaču za 'siću', a prodajom zaradili 70 mil. kuna

Britanskom tajkunu Neilu Utleyu nije bio problem dati toliko za dom Davida Beckhama. Par osim 17 hektara zemlje na raspolaganju ima i dodatno imanje
Vidi originalni članak

David (38) i Victoria (39) Beckham luksuzno su imanje kupili odmah nakon svadbe 1999. Tad su ga platili “samo“ 30 milijuna kuna. 

Novac od prodaje svoje Beckinghamske palače par je uložio u uređenje novog doma u Londonu.

Novi vlasnik doma Beckhamovih je Neil Utley (52), jedan od najbogatijih Britanaca, vlasnik lanaca osiguravajućih kuća. On i supruga Narmali za imanje su dali oko 100 milijuna kuna. Par osim 17 hektara zemlje na raspolaganju ima dodatno imanje koje se sastoji od šumske kapelice, lažnih drevnih ruševina u obliku igrališta za djecu, vrtova i posebno dizajniranog labirinta. 

David i Victoria su se s tri sina i kćeri preselili u novi dom, koji su platili više od 300 milijuna kuna. Par, koji je “težak” 1,7 milijardi kuna, na osiguranje novog doma dao je milijun kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kung fu panda 18.03.2014.

    pošteno zaradili zašto ne bi ??

  • triangle 18.03.2014.

    Ajoj ljudi,kaj vi ovdje drobite.Imaju hrpu para,sami su je zaradili ,vole luksuz i imaju ga čime platiti.Tko zna kakvi bi mi bili da imamo takve pare,to možemo samo zamišljat,ali nitko ne ostane isti,imaju jedan život,rade i guštaju

  • sime juric 17.03.2014.

    Meni je sve to bedasto ili bolje "prljavo kazalište". Neznaš gdje više smrdi:)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare