To je to što me zanima!

Robert Kurbaša glumi Zvonka Bušića, a htio je biti ravnatelj

AMBICIOZAN Nakon što se pohvalio dizajnom krunica koje je osmislio, Kurbaša priprema novu predstavu u kojoj će igrati hrvatskog emigranta
Vidi originalni članak

Tekst je bio silno inspirativan, nabijen je emocijama i ubitačnim argumentima. Predstavu “Tko je ubio Zvonka Bušića” smo radili devet mjeseci, rekao je Robert Kurbaša (40).

INSPIRIRAO GA PAPIN DAR Nova suradnja: Robert Kurbaša sad izrađuje krunice od masline

Splitski glumac uhvatio se i režije predstave u kojoj će zaigrati Zvonka Bušića. Sve do prije nekoliko tjedana želio je postati novi ravnatelj zagrebačkog kazališta Gavella, no nakon što se glumački ansambl pobunio protiv njegove kandidature i potpisao peticiju Kurbaša se uhvatio u koštac s pripremom uloge Bušića. 

Njegovu suprugu Julienne zaigrat će Ana Vilenica u alternaciji s Lucijom Dujmović. Kurbaša je 2015. bio urednik na kanalu katoličke televizije gdje je uređivao informativnu emisiju za djecu “Tjedni vrtuljak”.

ROBERT KURBAŠA: 'Svojim kolegama iz Gavelle ću odgovoriti kad osjetim potrebu'

Iste se godine učlanio u HDZ te na predizbornim skupovima najavljivao Tomislava Karamarka te ostale članove stranke, dok se 2016. nakon četverogodišnje stanke vratio ulogama u televizijskim sapunicama. 

Nedavno je s umjetnikom Feđom Aaronom Bučićem predstavio krunice od masline koje je osmislio. Rijetko ga angažiraju u filmovima pa ga je publika posljednji put zamijetila u “Ministarstvu ljubavi” Pave Marinkovića u kojemu je zaigrao Kijevljanina.

Uskoro premijera: Glumački tandem Vilenica i Kurbaša zakazali su premijeru predstave o Zvonku Bušiću za petak u Zagrebu
Idi na 24sata

Komentari 73

  • sadilinikada 07.03.2018.

    Cime se hvalite Busicem i njegovoj Julien teroristima ubojicama osudenim ,

  • medeki 07.03.2018.

    On Bušića, Višnjić Gotovinu. Bljuje mi se od oboadvojice!

  • Laudrup_1 07.03.2018.

    Čitam neki dan Kurbapaša kuka da nitko od kolega glumaca s njim ne želi ni kavu popiti. A da pita Božidara Ali(spahi)ća?

Komentiraj...
Vidi sve komentare