To je to što me zanima!

Kylie (25) izgleda sve starije i 'lošije': Uspoređuju je s mamom koja je u sedmom desetljeću...

Nije tajna da se Kylie podvrgnula brojnim operacijama kako bi dovela izgled do savršenstva, no mnogi komentiraju kako si je samo nepotrebno dodala godine
Vidi originalni članak

Reality zvijezda i vlasnica beauty carstva, Kylie Jenner (25) snimila je nove fotografije za crveni ruž iz svoje kolekcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kylie je pozirala s bujnom kosom poput supermodela 90-ih te u bijelom, uskom kombinezonu, no pažnju je ukrala njeno lice koja je izgledalo starije no što jest.

Nije tajna da se Kylie podvrgnula brojnim operacijama kako bi dovela izgled do savršenstva, no mnogi komentiraju kako si je samo nepotrebno dodala godine, te da sve više podsjeća na svoju majku Kris Jenner (67) koja je zaslužna za uspjeh čitave Kardashian-Jenner obitelji. Iako su Kylie i mama jako bliske, ovo joj nipošto nije kompliment.

A dok Kylie reklamira svoje make-up proizvode, ljubitelji šoubiznisa nagađaju je li ili nije u vezi s holivudskim miljenikom Timothéeom Chalametom (27) kojeg je posjetila već nekoliko puta u njegovoj vili. Upućeniji izvori tvrde kako se duo druži već neko vrijeme, no zasad se 'samo zabavljaju'.

INSTAGRAM VS. STVARNOST Svjetske zvijezde, dvije Hrvatice i 'kraljica Srbije': Ovako slavne dame izgledaju bez filtera...

Kylie već ima dvoje djece iz dugogodišnje, burne veze s reperom Travisom Scottom (32) s kojim je očito ponovno u prekidu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ZlaĆendola 06.06.2023.

    Pametnije bi bilo da se te zene,cure prije informiraju sta im se stavlja na kozu,da znaju kemijski sastav tih supstanci i takodjer da znaju nuspojave tih svojih odluka.Malo tko uopce i promisli prije tih zahvata,a koza sve pamti.Ja osobno mislim da zena treba dostojanstveno stariti,s borama koje pricaju neku njenu pricu,to je za neke old school u danasnje vrijeme,Vjerujem da covjek treba sebe prihvatiti takav kakav je.Zao mi ja kad vidim koliko su zene danas opterecene izgedom i da teze necemu sto bioloski nije moguce.Treba drzeti do sebe,a to se moze i prirodnim putem.Kako vibriras,tako i zracis,s manama i vrlinama.S godinama covjek postaje mudriji,pa si i zivot zna puno lakse posloziti.

  • MaraMaraMara 06.06.2023.

    To je ono što ja pričam godinama. Fileri imaju efekta samo na ženama od 40+ tj. osobama koje već imaju bore i lice se počelo spuštati. A mlađe cure može učiniti samo 10-15 godina starijima. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare