To je to što me zanima!

Kylie je pokazala bradavicu pa dečku Tygi čestitala rođendan

Mlađahna reality zvijezda dala je sve od sebe kako bi svom dečku na što originalniji način čestitala rođendan. Očekivano, to je učinila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Najmlađa sestra u obitelji Kardashian-Jenner predstavljanje svog brenda odlučila je 'začiniti' seksi fotografijama.

Kylie (19) objavila je nekoliko jako vrućih 'fotki', a na jednoj od njih ispod crnog čipkastog grudnjaka provirila je i njezina bradavica. Očekivano, pratitelji su spomenute fotografije nagradili hrpom lajkova i komplimenata.

Ubrzo nakon toga, odlučila je svom dečku Tygi čestitati 27. rođendan i to fotografijom na kojem u vrlo sugestivnoj pozi sjedi njemu u krilu.

- Nezamjenjiv - stoji u opisu iduće fotografije na kojoj kojoj par pozira s osmjehom 'do uha do uha'.

Podsjetimo, Kylie i Tyga su prije nekoliko mjeseci prekinuli, a tabloidi su se raspisali o tome kako je reper već našao novu djevojku. Ipak, ubrzo su se pomirili i čini se da je njihova veza jača nego ikad.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • _Varešak_ 21.11.2016.

    Imam i ja bradavicu,ali moja je na onoj stvari.

  • Tomislav Petrić 21.11.2016.

    Zamisli cuda! Zenska ima bradavice na grudima! Nevjerojatno cudo. Do ovog "clanka" nisam znao da na grudima ima bradavica.

  • MExplorer 20.11.2016.

    Mater od svih kceri napravile elitne ku*ve. Ova izoperirana, plasticna, nista prirodno na njoj. Jes da lijepo izgleda, ali stvarno jadno za osobu od 19 godina. Sto ce ti sve pare svijeta kad znamo kako su Kardashianke krenule...

Komentiraj...
Vidi sve komentare